FC Barcelona – Reial Societat (prèvia): Que no s’aturi

FC Barcelona – Reial Societat (prèvia): Que no s’aturi

16 hores, Gol: L’equip reprèn la Lliga en la tercera jornada davant d’un rival exigent a la Ciutat Esportiva
Després de l’aturada per compromisos internacionals, en què el Barça va cedir fins a onze jugadores, la Lliga Iberdrola torna aquest diumenge amb la disputa de la tercera jornada a la Ciutat Esportiva (16 hores). El conjunt blaugrana ha començat fort i compartia el liderat amb els mateixos sis punts que el València a l’inici de la jornada, amb un balanç de deu gols a favor i cap en contra. Això sí, les xes vencien la Fundación Albacete en un partit avançat (4-0).

El cos tècnic barcelonista disposa de tota la plantilla amb l’excepció de la lesionada Leire Landa. Al camp 7 de Sant Joan Despí -de gespa natural- l’esperarà un rival complicat, que ha empatat els dos compromisos sense encaixar.

Les declaracions de Xavi Llorens

“L’equip està molt bé, va començar molt bé. L’aturada és perillosa. Les jugadores han tornat de les seleccions amb moral, els ha anat molt bé, però han desconnectat d’aquí i el rival ha treballat 15 dies per jugar contra nosaltres”.

“Amb la Reial a casa ens costa moltíssim. Treballa molt bé en defensa, tenen molt clar a què juguen i tenen molta velocitat al davant. No et pots despistar”.

“L’alineació serà una decisió difícil. S’han de valorar moltes coses; hem de veure les sensacions, però crec que jugaran quatre o cinc jugadores que han estat aquí aquests dies i unes sis internacionals. És normal. La setmana que ve rodaran més, és positiu”.

Les declaracions de Miriam Diéguez

“Venim d’una setmana sense competició, en la qual no hem pogut estar tot l’equip junt, però coneixem la Reial Societat, un rival molt complicat. Haurem de treballar molt per aconseguir la victòria”.

“Només hem tingut un parell de dies per preparar el partit tot l’equip i es fa difícil reprendre els entrenaments, però estem conscienciades”.

“La Reial a casa sempre ens costa molt. Juguem millor allà que aquí. Serà el primer dels partits més complicats que tenim i veurem el nivell en què es troba l’equip”.

“Estem jugant bé i estem fent bastants gols. Alhora, hem de seguir corregint moltes coses. Hem d’evitar que ens arribin amb claredat, com va fer el Santa Teresa”.   
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut