FC Barcelona Lassa-Llevant UD DM: Van a més (3-0)

El Barça Lassa s’imposa al Llevant amb gols de Roger, Ferrao i Adolfo, i completa els amistosos de la pretemporada deixant molt bones sensacions i amb un ple de victòries.

Cinquè amistós de la pretemporada i cinquena victòria. El Barça Lassa d’Andreu Plaza s’ha imposat al Llevant UD DM per 3-0 en l’amistós a porta tancada disputat aquest divendres al Palau. Els golejadors blaugrana han estat Roger, Ferrao i Adolfo en un molt bon partit del Barça.

Tot i comptar amb només sis jugadors del primer equip a causa de les baixes dels internacionals i del lesionat Joselito, el Barça Lassa ha mostrat la seva cara més seriosa en l’últim amistós de la pretemporada. Els d’Andreu Plaza han sortit molt intensos i han agafat el control del matx des d’un bon inici, creant múltiples ocasions de gol i mostrant-se molt sòlids en defensa.

Només començar Adolfo ha enviat una pilota al pal, i al minut 1 Roger marcava l’1-0 aprofitant un córner que ha servit Tolrà (1-0). A partir d’aquí, Ferrao i el mateix Roger ho han seguit provant amb insistència, però el porter Yeray ha intervingut amb encert i ha evitat el segon gol del Barça.

El Llevant també ha tingut dues ocasions aïllades, però ni Álex Oviaño ni Sena han pogut superar un encertat Feixas. Els dos equips han arribat als últims minuts de la primera part amb cinc faltes, però han pogut evitar la sisena falta i s’ha arribat al descans amb el marcador d’1-0.

A la represa, el Barça ha mantingut el bon nivell, i ha ofert un joc ràpìd i vistós i ha mantingut la solidesa defensiva. Adolfo i Ferrao s’han mostrat molt actius en atac durant tota la segona part. Després de provar-ho en diverses ocasions, el brasiler ha aconseguit marcar el 2-0 mitjançant una gran acció individual al minut 23. I, cinc minuts després, Adolfo feia el 3-0. El colomenc ha tingut múltiples ocasions de gol durant tot el partit, ha enviat dues pilotes al pal i ha completat una gran actuació individual. Cal destacar, també, el bon rendiment un partit més dels jugadors del planter Sergio, Khalid, Xavi Cols i Uri Santos, que han tingut minuts en les rotacions d’Andreu Plaza.