FC Barcelona Lassa – ICL Manresa: A per la 20a Lliga Catalana!

FC Barcelona Lassa – ICL Manresa: A per la 20a Lliga Catalana!

Els homes de Bartzokas se les hauran contra un ICL Manresa que va superar l’amfitrió en una semifinal vibrant

El Barça Lassa buscarà aquest dijous a la nit, a les 21 hores (Esport3), una nova Lliga Catalana, la que seria la vuitena consecutiva i la 20a de la història de la secció. El rival en aquesta gran final serà l’ICL Manresa, que va superar el Morabanc Andorra, l’amfitrió, per un ajustat 72-77. Els blaugranes, en la primera semifinal, també van fer la feina i van vèncer amb claredat el Divina Seguros Joventut per 78-52.

El rival

L’ICL Manresa disputarà la seva quarta final a la història de la Lliga Catalana, la segona contra el Barça. En l’anterior precedent, que data de l’any 2000, els blaugranes van superar el Manresa per 76-67 en una edició disputada a Barcelona. Aquest dijous, a Andorra, els homes que entrena Ibon Navarro buscaran el tercer títol de la història del club. L’equip del Bages compta amb homes de gran qualitat com l’aler-pivot Auda, el pivot Andric, l’escorta Suggs  o l’aler Pere Tomàs.

El Barça

Seguirà amb les baixes ja conegudes de Koponen, Lawal, Ribas, Rice i Navarro, però comptarà amb joves com Peno, Figueras Sena i Esteban que ja han demostrat la seva qualitat. Els homes de Bartzokas, que van tenir en Marcus Eriksson el seu màxim anotador amb 22 punts a la semifinal, lluitaran per aconseguir la 20a Lliga Catalana de la història i que seria la vuitena de forma consecutiva de la secció blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut