La Champions en dimecres

La Champions en dimecres

El Barça Lassa jugarà el dos propers partits de la VELUX EHF Champions League entre setmana

La Champions d’handbol és una competició a la qual estem acostumats a jugar els caps de setmana. La programació televisiva modifica aquesta circumstància en els dos propers partits que juga el FC Barcelona Lassa.

Dimecres a Flensburg

Amb l’emocionant triomf del Barça Lassa de dissabte davant el THW Kiel encara present, per a Pascual i els seus homes el descans gairebé no existeix.

Dimecres a les 18.30 h tindrà lloc al Flens Arena de Flensburg la tercera jornada de la VELUX EHF Champions League entre els locals i el FC Barcelona Lassa. El motiu d’aquest horari és que Alemanya té tres equips a la Champions i per programació televisiva dos juguen el cap de setmana i un entre setmana.

El dia 12 al Palau Blaugrana

El dimecres 12 d’octubre, dia festiu, el Barça Lassa jugarà la quarta jornada de la Champions d’handbol al Palau Blaugrana. Serà a les a les 19.15 h i davant el Kadetten Schaffhausen de Suïssa.

Les entrades del FC Barcelona Lassa – Kadetten Schaffhausen ja són a disposició dels socis i sòcies del FC Barcelona, de manera gratuïta, i per al públic.

Dissabte, Lliga Loterías Asobal al Palau Blaugrana

Entre els dos partits de Champions la Lliga Loterías Asobal també tindrà cabuda al Palau Blaugrana. Serà el dissabte dia 8 d’octubre a les 17 h on l’Atlético Valladolid visitarà Barcelona per jugar la sisena jornada de la màxima competició estatal.

Feu clic a FC Barcelona Lassa – Atlético Valladolid per aconseguir les entrades del partit

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut