Pascual: “El més important és el futur”

Pascual: “El més important és el futur”

El tècnic blaugrana valora un partit, previ al Barça-Atlètic a les 22 h dimecres a l’Estadi

Dimecres a les 20.30 h el Barça Lassa d’handbol juga la quarta jornada de la Lliga Asobal davant el Liberbank Ciudad Encantada. Un excel·lent previ abans d’anar a l’Estadi a veure el Barça – Atlètic de Madrid de les 22 h. Xavi Pascual ha valorat aquest partit, en què els socis del FC Barcelona tenen l’entrada gratuïta.

Continuar creixent

Pascual és un entrenador que sempre mira endavant: “El més important és el futur”, afirmava sobre el partit de dissabte a Logronyo. L’entrenador del Barça Lassa s’ha mostrat “satisfet del resultat a Logronyo davant el segon classificat de la Lliga passada i un dels millors equips d’Europa”.

Però, segons Pascual, el marge de millora és evident i necessari: “Tenim moments de tot i encara juguem a ratxes. Cal establir automatismes per donar continuïtat. Encara ens cal ajustar l’equip”.

Aparcament restringit

A causa de la coincidència amb l’entrada de vehicles per al partit de futbol d’aquest dimecres, el FC Barcelona – At. Madrid (22 h), recordem que els aficionats que vulguin presenciar el partit de la Lliga ASOBAL FC Barcelona Lassa – Liberbank BM Ciudad Encantada (20.30 h) no podran aparcar el seu vehicle a les instal·lacions del Club. Només ho podran fer els que disposin de l’abonament d’aparcament al Camp Nou, que hi accediran per l'accés 14.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut