El Juvenil, líder en solitari de la Divisió d’Honor

Els de Martí Graells guanyen amb claredat a l’Acció Sant Martí exhibint un gran encert en els metres finals (9-2).

JUVENIL (J3): BARÇA-9, ACCIÓ SANT MARTÍ-2

El partit va començar de manera molt freda i sense la intensitat pròpia d’un enfrontament de categoria juvenil. En aquest ambient, el FC Barcelona es va quedar glaçat quan l’equip visitant s’avançava en el marcador en una acció desafortunada de la defensa blaugrana. El gol va servir de toc d’atenció i mica en mica els barcelonistes van començar a exhibir un bon joc posant setge a la porteria visitant. Ràpidament el resultat es va equilibrar. Sobre l’equador de la primera part, els blaugrana van revolucionar el seu joc i això es va traduir al marcador amb tres gols gairebé consecutius (4-1). I poc després, un bon xut exterior va servir per marcar el cinquè gol (5-1). Abans del descans, però, els martinencs marcaven de 10 metres i deixaven el marcador a la mitja part amb un clar 5-2.

A la represa, els visitants van sortir disposats a retallar les distàncies i a demostrar que estaven més a prop del que mostrava el marcador, però aquestes ganes i bon joc no es van transformar en cap gol. En canvi, el Barça va aprofitar la primera ocasió de que va disposar i el gol va suposar un un cop moral per a l’Acció. Amb el rival descol·locat, els blaugrana van marcar encara tres gols més en aquest segon període per deixar el resultat final en un contundent 9-2.

Aquesta victòria, juntament amb la derrota del Mataró, dóna als blaugranes el liderat en solitari en la categoria Juvenil Nacional. Precisament dissabte els barcelonistes visiten la difícil pista mataronina.

F.C.BARCELONA: Alex, Hugo, Robert, Juanjo i Juanfran–cinc inicial- També van jugar: Santi, Pau, Víctor, Marc Anton, Jandro i Bernat.

GOLS:

0-1. (min 3), 1-1 Víctor (min 5), 2-1 Jandro (min 9), 3-1 Juanjo (min 10), 4-1 Hugo (min 12), 5-1 Pau (min 16), 5-2 (min 19), 6-2 Juanjo (min 27), 7-2 Jandro (min 31), 8-2 Pau (min 34), 9-2 Bernat (min 36)