Dura derrota a Ordizia

El Barça paga un mal inici de partit i acaba derrotat per 51-14 al camp de l’Ampo Ordizia

El Barça de Rugbi no ha començat bé la temporada i suma tres derrotes en els tres primers partits de lliga. L’últim partit a Ordizia es va complicar ben aviat. Tot just al minut dos, els locals anotaven el primer assaig, i posteriorment al minut 7 situaven el 10-0 al marcador amb un cop de càstig. Mentre el Barça presentava una lleugera millora en el joc, amb dos cops de càstig fallats, els d’Ordizia seguien eixamplant diferències fins arribar amb un clar 27-0 al descans.

A la represa, el partit seguiria amb la mateixa tònica i l’Ampo Ordizia anotava ben aviat un assaig que deixava el marcador amb un clar 34-0. Amb el partit sentenciat, l’Ordizia seguia anotant fins a distanciar-se amb un contundent 51-0. Tot i la gran diferència al marcador, el Barça no va abaixar els braços i això es va traduir en dos assajos de Pol Pla i Noel Marx que situaven el definitiu 51-14 al marcador.

Ara la lliga s’atura una setmana. El Barça jugarà el proper partit a la Teixonra davant el Sanitas Alcobendas Rugby el proper 16 d’octubre, amb l’objectiu clar de seguir millorant i sumar els primers punts de la temporada.