FC Barcelona Femení – Saragossa CFF (prèvia): Primera cita al Mini

FC Barcelona Femení – Saragossa CFF (prèvia): Primera cita al Mini

16 hores, Gol: Les blaugrana tanquen la cinquena jornada de Lliga enmig d’una marató de partits que posarà a prova la seva resistència i l’amplitud de plantilla
Sense temps d’aturar-se, el Barça Femení disputa aquest diumenge a la tarda el tercer compromís dels cinc en tretze dies. Serà al Miniestadi, contra el Saragossa CFF (abans Transportes Alcaine). Per tant, l’equip haurà de lluitar contra el cansament d’haver aterrat el divendres al vespre del llarg viatge de Minsk i la saturació de partits.

Es tracta d’un tram de Lliga exigent en el que es posarà a prova la resistència de les jugadores i l’amplitud de la plantilla. I és que dimecres es disputa la tornada dels setzens de la Champions també al Mini davant del FC Minsk, amb la renda de 0-3 assolida a l’anada. El cap de setmana següent, novament a casa, el Barça rebrà la Fundación Albacete.

Les noies dirigides per Xavi Llorens intentaran ratificar el gran inici de Lliga, en el que compten tots els compromisos per victòries, 16 gols a favor i cap en contra. El cos tècnic, que oferirà la convocatòria just abans del partit, no podrà comptar amb Ange Koko, al seu país per motius burocràtics. Davant hi haurà un Saragossa CFF que suma 2 punts de 12, però que no renunciarà a res al Miniestadi.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Vam arribar divendres a la nit, no hem pogut descansar gaire. Tenim una plantilla àmplia i és probable que hi hagi 5 o 6 canvis”.

“El que més destaco del dijous és el treball defensiu de l’equip. Si treballes els noranta minuts així tens més opcions de guanyar”.

“Potser els resultats del Saragossa no han estat del tot bons, però el joc sí. Van jugar de tu a tu tant a València com contra el Llevant. Juga bé, amb una filosofia similar a la nostra, aprofitant la velocitat que té al davant. Competeix bé. Jo crec que ens jugarà de tu a tu”.

“Els números i el jocs, per ara, són exquisits. Les sensacions són boníssimes. Els hem d’incrementar i ser conscients de que queda molt”.

Les declaracions de Mariona Caldentey

“El millor és que tenim una plantilla molt llarga i, si que és cert que algunes poden estar més cansades per haver tingut més minuts, però per això tenim tan bon equip; per compensar i que jugui tothom”.

“Ser aquí és un privilegi per a qualsevol jugadora i estic intentant aprendre cada dia, aprofitar els minuts i sumar perquè l’equip vagi cap amunt”.

“A la Lliga qualsevol equip, si no estàs a l’alçada, t’ho pot fer passar malament. Portem uns quants minuts ja i potser estem cansades, però no ens podem relaxar. “Estem en una dinàmica molt bona. Sempre hi ha coses a millorar, però hem de seguir en aquesta línia”.

“Juguem al Miniestadi, que és un camp que ens agrada molt a totes i esperem que la gent ens vingui a donar suport”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut