Unics Kazan - FC Barcelona Lassa: Arriba l’hora d’estrenar la nova Eurolliga

Unics Kazan - FC Barcelona Lassa: Arriba l’hora d’estrenar la nova Eurolliga

Els homes de Bartzokas debuten a les 18 hores (Esport3 i Movistar+) a la pista d’un Unics que té un bloc molt consolidat

Ha arribat el dia d’encetar la nova Eurolliga. El moment de començar una nova era de la millor competició continental de clubs, que aquesta temporada comptarà amb els 16 millors equips d’Europa en un format que els enfrontarà tots contra tots. Per tant, cada partit, cada average i cada triomf a domicili seran realment importants. La primera prova serà aquest divendres, a les 18 hores (Esport3 i Movistar+), a la pista d’un Unics Kazan que va ser una de les revelacions de la Lliga russa el curs passat.

El rival

Té jugadors amb punts a les mans i lideratge i és un bloc que manté molts jugadors del curs passat. L’escorta Keith Langford, que compta amb una gran experiència a l’Eurolliga, és el pal de paller d’un equip que també disposa de l’andorrà Quino Colom en el lloc de base i que fa jugar l’equip, mentre que l’aler Coty Clarke és anotador i amb bon llançament exterior. L’aler pivot Kaimakoglou i els pivots Williams i Banic són tres jugadors amb gran poder físic en el joc interior.

El Barça

Té les baixes confirmades de Lawal, Koponen i Ribas i ha viatjat amb els joves Peno i Sena a Kazan. "Serà un partit difícil, com cada primer partit. Ells són l’equip típic rus i en general tenen un bon equip. Haurem de jugar un partit llarg, ser pacients i lluitar cada possessió si volem guanyar", comentava l’entrenador Bartzokas a la prèvia del partit. Per tant, caldrà estar concentrats els 40 minuts per viatjar cap a Bilbao amb el primer triomf de la nova Eurolliga sota el braç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut