Dominion Bilbao Basket – FC Barcelona Lassa: Sense respir en els 300 partits ACB d’Oleson

Els blaugranes visiten el conjunt basc 36 hores després de vèncer a la pista de l’Unics Kazan en el primer partit de l’Eurolliga

La competició ja no té aturador fins al final de la temporada. Després de debutar a l’Eurolliga aquest divendres, amb triomf a Kazan, el Barça Lassa visita aquest diumenge (12.30 h, Movistar+) el Dominion Bilbao Basket, que ha guanyat els tres partits de Lliga Endesa que ha disputat fins ara. Els homes de Georgios Bartzokas, que han viatjat des de Rússia fins a la capital biscaïna, saben que serà un partit realment complicat.

El rival

Compta amb un nucli jugadors que fa temporades que juguen junts, com els experimentats Mumbrú i Hervelle, i la tornada d’un antic ídol com el base Javi Salgado. Aquesta temporada ha incorporat el base Tabú, així com l’escorta Bamforth, un dels jugadors de la Lliga Endesa més ben valorats fins ara. Els jugadors Ivan Buva i Micheal Eric completen un joc interior de garanties en un conjunt que es troba en un gran moment de forma (ha superat el Fuenlabrada, l’Estudiantes i el Saragossa) en aquest inici de temporada.

El Barça

Arriba a Bilbao amb la moral ben alta després de la gran remuntada a la pista de l’Unics Kazan (63-69), que va servir per debutar amb triomf a la millor competició europea de clubs. Aquest diumenge, al Bilbao Arena, els de Georgios Bartzokas hauran d’estar ben atents els 40 minuts en un pista tradicionalment complicada per al conjunt català, que ha caigut en sis de les dotze ocasions en què hi ha jugat.

Oleson

Aquest partit, a més, serà el 300 de Brad Oleson a la Lliga Endesa. El jugador d’Alaska va debutar en aquesta competició l’any 2008 amb el Fuenlabrada i ha passat, també, pel Baskonia, on va jugar tres temporades i mitja. Oleson, que va arribar al Barça Lassa a mitjan curs 2012/13, ha disputat 137 dels 300 partits a l’ACB de blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut