FC Barcelona Lassa – Recam Làser Caldes: Que el ritme no s’aturi

FC Barcelona Lassa – Recam Làser Caldes: Que el ritme no s’aturi

Sense excessiu temps per recuperar-se del triomf contra el Voltregà, l’equip de Ricard Muñoz rep un Caldes “que ens farà córrer”

L’OK Lliga agafa intensitat. I el Barça Lassa vol mantenir el ritme de victòries. Tres de tres fins al moment i amb l’oportunitat d’aconseguir el quart triomf a l’OK Lliga per reforçar la posició capdavantera. Sense excessiu temps de recuperar-se del desgast del partit contra el Voltregà (2-5), l’equip de Ricard Muñoz ha realitzat aquest dilluns una única sessió per preparar el partit d’aquest dimarts al Palau Blaugrana (21.00 hores, Barça TV). “Venim d’un partit molt intens i el Caldes és un equip jove que ens farà córrer”, explica Ricard Muñoz.

El tècnic blaugrana analitza el segon rival que visita el Palau com un conjunt “que obre molt les seves línies i no és fàcil pressionar-los”. “Són molt xutadors, patinadors i tenen jugadors amb molt talent individual”. El capità Aitor Egurrola també ha alertat que el Caldes “és un equip que aprofita els errors dels contraris” i que “el partit s’ha d’afrontar com la final de la Copa d’Europa”.

Els de Candami arriben a la cita després d’empatar contra el Vilafranca (1-1), perdre davant el Reus (5-3) i aconseguir un punt valuós contra el Vic en l’última jornada (4-4). “És un equip que ha tingut un últim bon resultat contra el Vic i tenen a Xavi Rovira en estat de gràcia. És un especialista en faltes directes i en l’un contra un davant el porter”, explica Egurrola. A part de Rovira, els calderins també disposen de jugadors a tenir en compte com els germans Acsensi, Jordi Urbano i Pol Galbas. Tant Rovira i Galbas com el porter Cesc Campor tenen passat en l’hoquei formatiu blaugrana.

En cas d’aconseguir el triomf, el Barça Lassa acabaria sumant els 12 punts possibles després de les quatre primeres jornades i podria ser líder en solitari si l’Alcobendas no supera el Reus a domicili.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut