Sortejada la Llotja Oberta del Camp Nou i el Palau Blaugrana

Sortejada la Llotja Oberta del Camp Nou i el Palau Blaugrana

6.651 socis s’havien inscrit prèviament per optar a veure un partit des de la Llotja President Suñol de l’Estadi, mentre que per al Palau Blaugrana s’havien rebut 4.203 sol·licituds

Avui dilluns s’ha fet a la sala Ricard Maxenchs del Camp Nou el sorteig de la Llotja Oberta del Camp Nou i el Palau Blaugrana amb la presència del síndic dels socis, Joan Manuel Trayter, i el notari Gerardo Conesa. Igual que la temporada passada, els socis s’han pogut inscriure prèviament en un formulari ‘online’ per poder optar a gaudir de l’experiència de viure un partit de Lliga al Camp Nou o de les sessions al Palau Blaugrana, des de les respectives llotges presidencials. La resposta dels socis ha estat remarcable, ja que s’han inscrit a la Llotja Oberta del Camp Nou un total de 6.651 persones.

En el sorteig de la Llotja Oberta Camp Nou que s’ha dut a terme avui s’han designat entre tots els inscrits les 56 places disponibles, quatre per a cada partit de Lliga que es disputarà aquesta temporada a l’Estadi, exceptuant el FCB-R. Madrid i el FCB-Espanyol, aquest darrer reservat per a la Llotja Jove destinada a socis d’entre 16 i 18 anys. També s’han sortejat les 14 places destinades a senadors, una per partit. En aquest cas el sorteig ha estat automàtic sobre la base de la totalitat dels senadors.

A més del sorteig de Llotja Oberta Camp Nou, també s’ha procedit a fer el del Palau Blaugrana. En aquest cas les sol·licituds que s’han rebut per veure un partit d’una de les quatre seccions professionals des de la Llotja han estat 4.203, distribuïdes de la manera següent: 1.621 per al bàsquet, 931 per al futbol sala, 1.017 per a l’handbol i 634 per a l’hoquei patins. En el sorteig d’avui s’han designat 100 places de la Llotja Oberta Palau Blaugrana, repartides entre les quatre seccions.

Tots els guanyadors, tant de la Llotja Oberta del Camp Nou com del Palau, gaudiran d’una invitació per al soci i una altra per un acompanyant, per al partit que els hagi correspost. El Club es posarà en contacte amb els socis per comunicar si han estat agraciats en el sorteig. Aquells que no hagin sortit escollits, formaran part d’una llista de reserves i per ordre d’inscripció seran contactats en el cas que es produeixin vacants a les places. El Club vol  expressar el seu agraïment a tots els socis que s’han inscrit per gaudir d’aquesta experiència i els anima a continuar participant.

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut