Andreu Plaza: “Volem que els rivals ens tornin a tenir por”

Andreu Plaza: “Volem que els rivals ens tornin a tenir por”

Aquest dimarts l’equip debuta a la lliga a la pista de Peñíscola i el tècnic vol que es vegi ja d’entrada un “equip dominador i vertical”

La lliga 2016/17 alça el teló a partir d’aquest dimarts amb un Peñíscola-Barça Lassa (21h, Esport3). A la prèvia del partit, el tècnic Andreu Plaza, el capità Paco Sedano i Roger Serrano han atès els mitjans i han coincidit en dues coses: “Peñíscola ho posarà difícil” i “el Barça ha d’aspirar a guanyar-ho tot aquesta temporada”.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del FC Barcelona Lassa:

“La pretemporada s’ha fet molt llarga i tants dies sense competir no és fàcil ni per als jugadors ni per ningú. Arribem bé al primer partit, però faltarà. Els jugadors han tingut pocs dies per entrenar-se junts i encara hem d’agafar els automatismes, però intenarem que això no es noti gaire durant aquest primer mes de competició”.

“Crec que Peñíscola serà un dels equips que lluitarà per estar entre els vuit primers i jugar la Copa. Tenen un equip compensat, amb un jugador molt definitiu com és Juan Carlos –màxim golejador la temporada passada-, i dos jugadors nostres cedits, el cas de Juan Emilio i Esteban. A més, també coneixem bé el seu entrenador perquè ‘Cani’ ha estat molts anys al Barça. Són un bon equip i segur que ens posaran les coses molt difícils”.

“Dels equips favorits, som els que hem fet més canvis. Tot i això, portem l’escut del Barça al pit i sempre som favorits. I ho intentarem demostrar amb el nostre joc”.

“Intenarem que els rivals ens tornin a tenir por. Hem de ser un equip dominador i vertical, i que els rivals ho sentin així i temin enfrontar-se a nosaltres, tant al Palau com fora de casa”.

Declaracions de Paco Sedano:

“Tot i estar pocs dies junts, hem fet una bona feina durant la pretemporada i hem aconseguit bons resultats. El nivell de l’equip és alt, s’estan fent bé les coses i ja tenim ganes de començar”.

“El Peñíscola s’ha reforçat bé. Coneixem bé al seu míster ‘Cani’ i a dos exjugadors nostres com Juan Emilio i Esteban. Segur que surten molt motivats i ens ho posaran difícil”

“Sabem que en aquest club l’objectiu sempre és guanyar, però s’ha de tenir una mica de paciencia amb l’equip perquè hi ha hagut molts canvis i necessitem un període d’adaptació. Tenim cos tècnic nou i mitja plantilla nova. Ens hem d’adaptar a un sistema nou i a una nova manera d’entrenar, però les sensacions són bones, estem treballat bé, tothom té moltes ganes i la il·lusió és máxima”.

Declaracions de Roger Serrano:

“La victòria a la Copa Catalunya ens dóna força per començar bé la temporada. Ara toca Peñíscola, que és un equip que s’ha renovat molt i ha fet una gran pretemporada. A casa seva són un equip fort i segur que ens ho posen molt difícil, però hem d’intentar demostrar ja d’entrada que aspirem al títol i ho donarem tot per intentar guanyar els tres punts”.

“El Barça, com a Barça, ha de ser sempre favorit a tot. És cert que Inter i Pozo són molts bons equips i van fer una Supercopa espectacular, però nosaltres hem d’optar a tots els títols possibles”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut