Local

El Barça suma la segona derrota en un partit boig davant el Jaca (5-6)

Quatre gols d'Oriol Rubio i un de Marcus Fajardo van ser insuficients per batre el líder en el primer partit disputat a casa

El primer partit del Barça d’hoquei gel a casa seva no va acabar amb el resultat desitjat, ja que el Jaca va imposar-se per la mínima en un duel amb molt moviment al marcador.

El triomf podia donar la primera plaça i els dos equips van iniciar el matx molt concentrats. Els culers es van avançar cap a la meitat del primer període a través d'Oriol Rubio, però el Jaca va poder capgirar el marcador (1-2).

A l’inici del segon terç els de casa van sortir amb més intensitat i van empatar amb un gol d'Oriol Rubio. Una bona acció del visitant O’Brien va tornar a avançar el Jaca.

El tercer temps va començar amb unes sancions desafortunades per als locals que van propiciar el 2-5 en contra. L’equip blaugrana no va llançar la tovallola i va escurçar distàncies amb dos gols més d’Oriol Rubio i una diana de Marcus Fajardo.

Semblava que el partit aniria a la pròrroga, però els aragonesos van aconseguir el sisè i definitiu gol a falta de dos minuts.

Les dues ajustades derrotes en els primers dos partits de Lliga, davant rivals d’alt nivell, obliguen a guanyar els duels restants per poder entrar a la fase final de la Copa del Rei.

D’altra banda, el conjunt Júnior va demostrar la seva superioritat a la Lliga i va tornar a golejar el Jaca (7-1). Amb aquesta nova victòria, els joves blaugrana se situen líders en solitari després de tres jornades en què han aconseguit tots els punts possibles.