El Barça suma la segona derrota en un partit boig davant el Jaca (5-6)

El Barça suma la segona derrota en un partit boig davant el Jaca (5-6)

Quatre gols d'Oriol Rubio i un de Marcus Fajardo van ser insuficients per batre el líder en el primer partit disputat a casa

El primer partit del Barça d’hoquei gel a casa seva no va acabar amb el resultat desitjat, ja que el Jaca va imposar-se per la mínima en un duel amb molt moviment al marcador.

El triomf podia donar la primera plaça i els dos equips van iniciar el matx molt concentrats. Els culers es van avançar cap a la meitat del primer període a través d'Oriol Rubio, però el Jaca va poder capgirar el marcador (1-2).

A l’inici del segon terç els de casa van sortir amb més intensitat i van empatar amb un gol d'Oriol Rubio. Una bona acció del visitant O’Brien va tornar a avançar el Jaca.

El tercer temps va començar amb unes sancions desafortunades per als locals que van propiciar el 2-5 en contra. L’equip blaugrana no va llançar la tovallola i va escurçar distàncies amb dos gols més d’Oriol Rubio i una diana de Marcus Fajardo.

Semblava que el partit aniria a la pròrroga, però els aragonesos van aconseguir el sisè i definitiu gol a falta de dos minuts.

Les dues ajustades derrotes en els primers dos partits de Lliga, davant rivals d’alt nivell, obliguen a guanyar els duels restants per poder entrar a la fase final de la Copa del Rei.

D’altra banda, el conjunt Júnior va demostrar la seva superioritat a la Lliga i va tornar a golejar el Jaca (7-1). Amb aquesta nova victòria, els joves blaugrana se situen líders en solitari després de tres jornades en què han aconseguit tots els punts possibles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut