TAU Castelló – FCB Lassa B: Lluiten fins al final però cauen al Ciutat (76-64)

El filial suma la segona derrota del curs en un matx en què els de Julbe han tingut opcions fins al darrer quart

El Barça Lassa B ha caigut aquest divendres a la pista de l’Amics Castelló per 76-64 en un matx que s’ha trencat en el segon període. Tot i que els de Julbe han començat bé el partit amb el 2-9, un parcial molt favorable als castellonencs ha canviat el partit i ha fet anar el filial a remolc (47-31 al descans).

En el tercer període el geni blaugrana ha servit per igualar el partit (58-47) i en l’últim període els catalans s’han situat a quatre punts (63-59) després d’un triple d’Esteban. Els locals, però, no s’han vist pressionats i han tancat el partit amb el 76-64 final.

El blaugrana Jordi Trias, amb 16 punts, 15 rebots i 31 de valoració ha estat el millor jugador d’un Barça Lassa B que ha vist com ha debutat a la LEB Or el lituà Arnas Velicka, de 16 anys, i jugador de l’equip júnior. Pol Figueras, Màxim Esteban, Atoumane Diagne i Wesley Sena, que s’entrenen habitualment amb el primer equip, han pogut disputar el partit, mentre que Stefan Peno ha estat baixa.