L'Hèrcules, el rival a la Copa

L'Hèrcules, el rival a la Copa

El Barça s’enfrontarà als alacantins als setzens de final de la Copa del Rei, un conjunt de la Segona Divisió B

El FC Barcelona ja coneix el seu rival per als setzens de final de la Copa del Rei. El vigent campió de Copa s’enfrontarà a l’Hèrcules d’Alacant, equip que actualment juga a la Segona B. L’anada es disputarà el 30 de novembre al Rico Pérez, i la tornada serà el 21 de desembre al Camp Nou.

Però aquest enfrontament no serà el primer entre culers i alacantins a la Copa. Tots dos equips ja es van veure les cares a la vuitena ronda de la Copa del Rei de la temporada 1995/96, en què el Barça va empatar a zero a Alacant i va vèncer per 4-1 a la tornada. També a la Copa del 1956, els culers es van enfrontar a l’Hèrcules amb un 1-1 al Camp Nou i un 1-2 al Rico Pérez. És a dir, de tots dos precedents copers, el Barça n'ha sortit guanyador.

Els blaugranes començaran la revàlida del títol coper davant un Hèrcules que ja sap perfectament el que és enfrontar-se al conjunt català. En total, en totes les competicions, els dos conjunts s’han enfrontat 44 vegades, amb un registre de 21 victòries culers, 16 empats i 7 victòries dels blanc-i-blaus.

Tot i això, aquest no serà el primer duel de la temporada de l'Hèrcules amb el club blaugrana. I és que els alacantins es van veure les cares amb el Barça B el passat 27 d'agost, en el matx corresponent a la segona jornada de Lliga del grup tercer de la Segona Divisió B. En aquest enfrontament el filial culer va vèncer al Rico Pérez per 1-3, amb gols de Marc Cardona, Alberto Perea i Mujica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut