Local

Bona imatge tot i la derrota

El Barça no pot amb l’Alcobendas Sanitas Rugby (17-61) i ja comença a pensar en el partit de la setmana vinent davant del Getxo, un rival directe per la permanència i la lluita per als playoffs

Els blaugranes van sortir molt intensos sobre el terreny de joc i van ser superiors a l’Alcobendas durant els 30 primers minuts, en què van situar un 12-0 al marcador.

A partir de la mitja hora el FC Barcelona no va aguantar el ritme tan alt de l’Alcobendas, que a poc a poc es va anar trobant millor sobre el camp i va aconseguir capgirar el marcador abans del descans (12-26).

A la segona part, el Barça va pagar l’esforç de l’inici i també es va veure perjudicat per les lesions. Així, l’Alcobendas va anar eixamplant diferències i de res va servir un tercer assaig blaugrana, al minut 72, que va contribuir a deixar el marcador final en un clar 17 a 61.

Després d’aquestes difícils primeres jornades per al Barça, en què l’equip s’ha enfrontat a quatre rivals que han de lluitar per les posicions capdavanteres, la setmana vinent l’equip s’enfrontarà al Getxo, un rival directe.