Bona imatge tot i la derrota

Bona imatge tot i la derrota

El Barça no pot amb l’Alcobendas Sanitas Rugby (17-61) i ja comença a pensar en el partit de la setmana vinent davant del Getxo, un rival directe per la permanència i la lluita per als playoffs

Els blaugranes van sortir molt intensos sobre el terreny de joc i van ser superiors a l’Alcobendas durant els 30 primers minuts, en què van situar un 12-0 al marcador.

A partir de la mitja hora el FC Barcelona no va aguantar el ritme tan alt de l’Alcobendas, que a poc a poc es va anar trobant millor sobre el camp i va aconseguir capgirar el marcador abans del descans (12-26).

A la segona part, el Barça va pagar l’esforç de l’inici i també es va veure perjudicat per les lesions. Així, l’Alcobendas va anar eixamplant diferències i de res va servir un tercer assaig blaugrana, al minut 72, que va contribuir a deixar el marcador final en un clar 17 a 61.

Després d’aquestes difícils primeres jornades per al Barça, en què l’equip s’ha enfrontat a quatre rivals que han de lluitar per les posicions capdavanteres, la setmana vinent l’equip s’enfrontarà al Getxo, un rival directe. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut