Test de nivell a Peníscola

Test de nivell a Peníscola

El nou Barça Lassa d’Andreu Plaza debuta a la lliga en una pista difícil i contra un Peníscola RehabMedic renovat i amb vells coneguts a les seves files (21h, ESPORT3)

Albert Canillas ‘Cani’ va ser el segon de Marc Carmona durant sis temporades al Barça Lassa i, coses del destí, s’estrenarà aquest dimarts a la banqueta del Peníscola contra el seu exquip. No és l’únic exblaugrana que s’enfronta aquesta nit al Barça. També ho faran dos joves valors del planter blaugrana, Juan Emilio i Esteban Cejudo, que juguen cedits aquesta temporada a l’equip del Baix Maestrat.

“Tenen un equip molt equilibrat i amb potencial per ser entre els vuit primers”, va avisar el tècnic Andreu Plaza a la prèvia. Al marge dels ja comentats, el gran perill del Peñíscola és el golejador ‘Juanqui’, màxim golejador de la temporada passada a la lliga amb 34 gols. En canvi, seran baixa per lesió Fran Conde i Àlex Verdejo, mentre que Iván Reverter serà dubte fins a l’últim moment.

Tant Barça com Peníscola arriben al debut a la lliga amb molt bones sensacions, havent guanyat tots els partits de la pretemporada. La temporada passada el Barça Lassa va superar els valencians en els tres partits oficials que van disputar, i l’últim precedent de victòria del Peñíscola data del setembre de 2014 (3-2). Les úniques baixes al Barça són les ja conegudes dels lesionats Joselito i Sergio Lozano, i estan a punt per debutar a la lliga amb la samarreta blaugrana sis dels set nou fitxatges d’aquesta temporada: Juanjo, Joao, Roger, Adolfo, Quintela i Rómulo. Tots ells van causar una molt bona impressió a la Copa Catalunya i volen començar amb bon peu la trajectòria a la lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut