El Barça Lassa B inaugura la Primera Divisió amb victòria

El Barça Lassa B inaugura la Primera Divisió amb victòria

L’equip de Jordi Camps s’imposa al GEiEG en el duel avançat de la primera jornada de la segona categoria de l’hoquei estatal

L’estrena de la Lliga de Primera Divisió, per part del Barça Lassa B, és el més destacat del cap de setmana de l’hoquei formatiu, en què també hi va haver les victòries del Segona Catalana, de l’Infantil i de l’Aleví.

Barça B: El vigent campió va iniciar amb bon peu la Lliga de Primera Divisió. En el duel avançat de la primera jornada, l’equip de Jordi Camps va imposar-se a la pista del GEiEG (1-3). Els blaugranes van remuntar la diana inicial de Gerard Gallardo gràcies als doblet d’Oriol Torres i al gol de Marc Palazón.

Segona Catalana: L’equip blaugrana va imposar-se 0-4 davant el Jesús Maria i Josep. La visita a Malgrat de Mar el proper dissabte 8 d’octubre (15.30 h) serà el proper compromís.

Júnior: En la quarta jornada de Lliga, l’equip blaugrana va perdre davant el Caldes (3-2) i jugarà el seu proper partit aquest diumenge 9 d’octubre (12.30 h) contra el Vendrell a Llars Mundet.

Juvenil:
El conjunt de Jordi Roca va perdre per la mínima davant el Caldes (4-3), també en la quarta jornada de Lliga, i el proper compromís serà el diumenge  9 d’octubre (11.15 h) contra l’Igualada.

Infantil: Els de Ricard Hernáez van imposar-se a domicili al Santa Perpètua (2-14) i el proper diumenge (11.00 h) visitaran el Caldes.

Aleví: Els més petits de l’hoquei formatiu van disputar el seu primer partit oficial a Llars Mundet, i van golejar (18-0) el Vilassar. El seu tercer partit serà el proper dissabte 8 d’octubre (17.45 h) contra el Sant Just.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut