FC Barcelona Femení – Fundación Albacete (prèvia): Un esforç més al Mini

FC Barcelona Femení – Fundación Albacete (prèvia): Un esforç més al Mini

10.45 hores, beIN Sports: Les blaugrana estrenen horari matinal en el que serà el cinquè partit en tretze dies

El Barça Femení disputa aquest dissabte davant la Fundación Albacete el cinquè compromís en tretze dies, el tercer seguit al Miniestadi. Tots els anteriors els ha saldat amb triomf, a l’igual que la resta de partits d’aquesta temporada. Aquests resultats li han valgut per classificar-se per als vuitens de la Champions League i per establir-se a la part alta de la Lliga. Per contra, la marató de duels ha provocat desgast en una plantilla, això sí, especialment llarga i equilibrada.

És per aquest motiu que l’entrenador Xavi Llorens anunciava canvis respecte a l’onze que dimecres va vèncer el Minsk enmig d’un diluvi. La que segur que tampoc hi serà en l’estrena de l’horari matinal és Ange Koko, encara a la Costa d’Ivori per tràmits burocràtics. El rival, la Fundación Albacete, arribarà al Mini amb una victòria i cinc derrotes en els seus registres.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Donarem minuts a algunes jugadores que no han jugat tant. És normal, però la seguretat és que l’equip competirà molt bé. L’objectiu és fer un bon partit i sumar tres punts”.

“Els bons resultats en aquest ‘Tourmalet’ volen dir que estem fent les coses bé i que el Barça és reconegut”.

“De l’Albacete destaco el seu ordre tàctic i les variants que té a pilota parada. No té pressió i sortirà a gaudir al Mini. És capaç de complicar-te el partit”.

“Juguem dissabte al matí, a veure si tota la canalla a qui li agrada el futbol femení s’anima i podem tenir l’ambient del dimecres al Miniestadi. Si juguem bé el públic s’enganxarà”.

“Portem molt bé el favoritisme. En una plantilla tan llarga totes volen aprofitar els minuts. Sortiran 5 o 6 que no van jugar el dimecres i aniran al 200%”.

Les declaracions de Patri Guijarro

“Totes estem molt contentes per la victòria a la Champions i abans amb el Saragossa. També perquè la gent s’està animant a anar al Miniestadi, com l’altre dia amb 1.200 persones. És molt bonic jugar allà”.

“Després de tants partits sense encaixar, el que ens va marcar el Minsk dol una mica però crec que estem fent una gran temporada, es nota millora respecte a l’any passat”.

“L’Albacete és un equip tàcticament molt ben col·locat, que defensa molt bé i a les contres ens pot fer mal. Si tenim la pilota i fem les coses bé no ens haurien de crear perill”.

“Em sento bé. L’entrenador m’està donant bastants minuts i intento aprofitar-los. Estic molt contenta amb l’equip, estem entrenant totes molt bé i estem fent un gran inici de temporada”.

“Hem après de l’any passat, dels empats que ens van passar factura. Volem guanyar els tres punts cada cap de setmana”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut