FC Barcelona Lassa - Oklahoma City Thunder: Cinquè partit NBA al Sant Jordi

FC Barcelona Lassa - Oklahoma City Thunder: Cinquè partit NBA al Sant Jordi

Els blaugranes s’enfronten als Thunder de Russell Westbrook en un matx que suposarà el retorns d’Abrines i Ilyasova a Barcelona

La NBA ha tornat a aterrar a Barcelona i aquest cop el Barça Lassa se les haurà contra els Oklahoma City Thunder a partir de les 20.30 hores (Movistar+). El Palau Sant Jordi acollirà un partit entre un dels millors equips d’Europa i una de les franquícies de moda de la NBA que aquest estiu ha patit una profunda remodelació. Un dels grans al·licients per a l’afició blaugrana serà el retorn d’Àlex Abrines a la que ha estat casa seva les últimes quatre temporades (2012-16) i també d’Ersan Ilyasova, que va jugar dos anys com a blaugrana (2007-09).

Cinquè partit al Sant Jordi

El balanç del Barça Lassa en partits disputats al Palau Sant Jordi és realment bo: tres triomfs i una derrota. El Barça sap què és guanyar els Philadelphia 76ers (2006), els Los Angeles Lakers (2010) i també Dallas Mavericks (2012) i tan sols va caure l’any 2003 contra els Memphis Grizzlies en la que va ser la tornada de Pau Gasol a Barcelona.

Els Thunder

El seu jugador franquícia i més determinant és el base Russell Westbrook, de 27 anys, i que en les últimes temporades ha compartit protagonisme amb Kevin Durant, ara als Warriors. El seu primer escuder és l’escorta Victor Oladipo, mentre que en el joc interior el turc Enes Kanter, Ersan Ilyasova i Steven Adams són tres dels jugadors més destacats. Roberson, Abrines i Domantas Sabonis són altres jugadors rellevants de l’equip que entrena Billy Donovan.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut