Pascual: ‘Cap partit de Champions és fàcil’

Pascual: ‘Cap partit de Champions és fàcil’

El tècnic blaugrana demana que “la gent vingui al Palau per a ajudar-nos a guanyar el Kadetten”

La quarta jornada de la VELUX EHF Champions League ja truca a la porta. Serà dimecres a les 19.15 h i al Palau Blaugrana on Pascual i els seus jugadors cercaran aconseguir la quarta victoria consecutiva a la Champions 2016/17 davant el Kadetten Schaffhausen de Suïssa. El partit es podrà veure en directe per Esport3.

El repte del quart triomf

El Barça Lassa suma els seus partits per triomfs en aquesta edició de la VELUX EHF Champions League. Dos triomfs a domicili: Plock i Flensburg, els hi acompanya el triomf a casa davant el THW Kiel.

Ara toca poder sumar el quart triomf davant el Kadetten Schaffhausen. Els suïssos no han sumat cap dels sis punts que s’han jugat i aspiren a agafar el bon camí a Europa al Palau Blaugrana.

Pascual ha explicat que convocarà a 16 jugadors, amb l’entrada de Saubich en el lloc de Noddesbo tot i que fins dimecres matí té temps de canviar la convocatòria.

L’entrada al partit és gratuïta per socis i menors de 14 anys i les entrades les poden aconseguir en l’enllaç de FC Barcelona Lassa – Kadetten.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut