Paco Sedano i el Barça B, guardonats a la gala de la LNFS

Paco Sedano i el Barça B, guardonats a la gala de la LNFS

Jordi Torras va representar el club en un acte en que es va premiar Sedano com a millor porter de la temporada 2015/16, i al filial com l’equip més esportiu de Segona

La LNFS va celebrar aquest divendres la gala de presentació de la temporada 2016/17, un acte on es va aprofitar per entregar els premis als millors del curs passat. La disputa de la final de la Copa Catalunya va impedir l’assistència a la gala de Paco Sedano, guardonat com a millor porter de la temporda 2015/16. És la tercera vegada que Sedano rep aquesta distinció. Sedano va formar part, també, del millor cinc de la temporada passada juntament amb Vadillo (Palma Futsal), Pola (Movistar Inter), Dani Sadise (Xota) i Bruno Taffy (ex Palma i ara Movistar Inter).

Així mateix, el Barça Lassa B va ser distingit amb el premi ‘Sportium’ a l’equip més esportiu de Segona Divisió de la temporada passada. L’actual tècnic del primer equip, Andreu Plaza, entrenava al filial la temporada passada. Va recollir el guardó en nom del club l’actual secretari tècnic del futbol sala formatiu blaugrana, Jordi Torras.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut