El nou Barça Lassa s’estrena al Palau

El nou Barça Lassa s’estrena al Palau

L’equip debuta a casa davant l’afició contra el recent ascendit Cartagena amb l’objectiu de sumar els tres primers punts a la Lliga i corregir els errors comesos a Peníscola (21 h, ESPORT3)

Fa gairebé quatre mesos que el Palau viu orfe de futbol sala. L’últim partit oficial a casa data del 18 de juny del 2016, el dia que l'Inter Movistar va superar el Barça en el quart partit de la final i es va proclamar campió de Lliga. L’afició i l’equip tenen ganes de retrobar-se en un duel que suposarà el debut a casa d’Andreu Plaza i dels set nou fitxatges: Juanjo, Rómulo, Joao, Roger, Joselito, Adolfo i Quintela.

El rival serà el Cartagena, un històric que torna a l’elit del futbol sala aquesta temporada de la mà del tècnic Juan Carlos Guillamón i que compta amb vuit cares noves (Alberto Porcar, Asensio, Adeirton, Cristian Rubio) per afrontar el repte d’aconseguir la permanència i amb quatre ex d'El Pozo (Rodrigo, Juanpi, Josema i Saura). “Tenen jugadors joves amb un perfil molt interessant, molts dels quals format a El Pozo, i segur que ens posaran les coses difícils”, adverteix Plaza.

El Barça Lassa, per la seva banda, afronta el partit amb la necessitat de deixar enrere els fantasmes de l’ensopegada del debut a Peníscola i amb la gran novetat de Joselito a la convocatòria. En canvi, Bateria serà baixa per unes molèsties al genoll esquerre. “Tenim molt marge de millora”, diuen Plaza i Ferrao. L’equip té ganes de reivindicar-se davant l’afició en la primera cita de la temporada. Aquest divendres a les 21h i en directe per Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut