El nou abonament de la temporada 2016/17 serà imprescindible per al partit contra el Deportivo

El nou abonament de la temporada 2016/17 serà imprescindible per al partit contra el Deportivo

Els carnets d’abonament i els passis d’aparcaments corresponents a la temporada passada ja no seran vàlids per poder accedir al Camp Nou el proper 15 d’octubre

El FC Barcelona avisa els socis abonats que per al proper partit de Lliga, que es jugarà al Camp Nou el dissabte 15 d’octubre contra el Deportivo (16.15 hores) caldrà accedir amb l’abonament de la vigent temporada, la 2016/17. Per als socis amb plaça d’aparcament, també necessitaran obligatòriament per aquest partit, el passi actual per poder accedir amb el vehicle a les instal·lacions blaugrana.

Aquells abonats que encara no tinguin el carnet en el seu poder, el podran recollir a la seva oficina de CaixaBank en el cas de tenir el pagament domiciliat en aquesta entitat bancària. Si l’abonat té domiciliat el pagament en una altra entitat, i encara no ha rebut el carnet d’abonat en el seu domicili particular, el podrà recollir a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) del Club.

Per a qualsevol dubte, es pot contactar amb l’OAB a través del telèfon 902 1899 00, per correu electrònic oab@fcbarcelona.cat o bé presencialment.

Renovació dels Passaports Infantils

El partit contra el Deportivo també serà el primer en què només es podrà activar el Passaport Infantil corresponent a aquesta temporada. En cas de no haver rebut el passaport a través de correu ordinari al domicili particular, es pot recollir presencialment a l’OAB.

Recollida del Passaport Sènior

Els socis que disposin del Passaport Sènior des de la temporada passada hauran de recollir presencialment el nou passaport de la temporada 2016/17 a l’OAB.Com en el cas del Passaport Infantil, el carnet del Passaport Sènior del curs passat ja no serà vàlid per al partit contra el Deportivo i per tant només es podrà activar el de la vigent temporada.

Horaris de l’OAB

De dilluns a divendres: de 9 a 20h.

Dies de partit al Camp Nou: Entre setmana, de les 9 h fins a l’inici de la segona part. En cap de setmana i festius, de les 10 h fins a l’inici de la segona part. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut