Local

El Barça Juvenil troba el camí del triomf en un cap de setmana exitós

L’equip de Jordi Roca va golejar l’Igualada (6-1) en una jornada en què van guanyar tots els equips de l’hoquei formatiu

Bon cap de setmana per a l’hoquei formatiu del FC Barcelona Lassa, ja que tots els equips que van jugar van acabar celebrant el triomf. A continuació detallem els resultats:

Barça B: El filial, després de guanyar al GEiEG (1-3), no va jugar aquest cap de setmana i ja preparar el primer partit del curs a Llars Mundet, davant el Mataró aquest diumenge (12.30).

Segona Catalana: L’equip blaugrana va golejar al Malgrat (2-10) i el diumenge (09.30) rebrà a l’Horta.

Júnior: L’equip de Jordi Camps va superar el Vendrell per un ajustat 2-1 i buscarà el tercer triomf a la fase de Preferent el diumenge a la pista del Lleida (10.00 hores).

Juvenil: El conjunt de Jordi Roca va poder celebrar el primer triomf al grup de Preferent amb una golejada davant l’Igualada (6-1). D’aquesta forma, els blaugrana sumen quatre punts i se situen en sisena posició. El proper partit serà el dissabte (16.00 hores) a Manlleu.

Infantil: Els de Ricard Hernáez, líders de grup, van superar el Caldes (2-7) i el proper diumenge (10.00 hores) rebran la visita del Sant Just.

Aleví: Els més petits de la casa van imposar-se al Sant Just (1-8) i el diumenge (09.00 hores) s’enfrontaran a casa contra el Caldes per refermar el seu liderat. 

Més notícies aquí