El Barça Juvenil troba el camí del triomf en un cap de setmana exitós

El Barça Juvenil troba el camí del triomf en un cap de setmana exitós

L’equip de Jordi Roca va golejar l’Igualada (6-1) en una jornada en què van guanyar tots els equips de l’hoquei formatiu

Bon cap de setmana per a l’hoquei formatiu del FC Barcelona Lassa, ja que tots els equips que van jugar van acabar celebrant el triomf. A continuació detallem els resultats:

Barça B: El filial, després de guanyar al GEiEG (1-3), no va jugar aquest cap de setmana i ja preparar el primer partit del curs a Llars Mundet, davant el Mataró aquest diumenge (12.30).

Segona Catalana: L’equip blaugrana va golejar al Malgrat (2-10) i el diumenge (09.30) rebrà a l’Horta.

Júnior: L’equip de Jordi Camps va superar el Vendrell per un ajustat 2-1 i buscarà el tercer triomf a la fase de Preferent el diumenge a la pista del Lleida (10.00 hores).

Juvenil: El conjunt de Jordi Roca va poder celebrar el primer triomf al grup de Preferent amb una golejada davant l’Igualada (6-1). D’aquesta forma, els blaugrana sumen quatre punts i se situen en sisena posició. El proper partit serà el dissabte (16.00 hores) a Manlleu.

Infantil: Els de Ricard Hernáez, líders de grup, van superar el Caldes (2-7) i el proper diumenge (10.00 hores) rebran la visita del Sant Just.

Aleví: Els més petits de la casa van imposar-se al Sant Just (1-8) i el diumenge (09.00 hores) s’enfrontaran a casa contra el Caldes per refermar el seu liderat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut