Igualada Calaf Grup – FC Barcelona Lassa: El líder s’examina a Les Comes

Igualada Calaf Grup – FC Barcelona Lassa: El líder s’examina a Les Comes

(20.30 hores, OK Liga TV) L’equip de Ricard Muñoz disputa la cinquena jornada d’OK Lliga en un duel de gran dificultat

Acabada la quarta jornada de Lliga, toca afrontar un nou repte estrenant la condició de líder en solitari, amb 12 punts. El Barça Lassa és l’únic equip que ha aconseguit quatre victòries en les quatre primeres cites i aquest dissabte s’examina a Igualada (20.30 hores, OK Liga TV). “Anar a Les Comes sempre és sinònim de bon partit. Esperem un Igualada que vol guanyar, sobretot a la seva pista, i nosaltres necessitem aquests tres punts”. “La dificultat serà molt gran”, afirma Ricard Muñoz.

El tècnic blaugrana explica, en declaracions als mitjans de comunicació, que l’Igualada “ha canviat l’estructura de l’equip” i que les incorporacions d’homes com Francesc Bargalló i Emanuel Garcia són “dos complements que formen part de la columna vertebral d’un Igualada que ha fet un grup molt sòlid”. En aquest sentit, el jugador Marc Gual també ha expressat que “l’Igualada té una bona combinació de jugadors joves i veterans, juntament amb la porteria, que continua sent molt bona”.

Sergi Pla, Dani López, Tety Vives, Roger Bars, Jaume Molas i Nil Garreta són les altres peces d’un Igualada que a casa ha empatat contra Lloret i Reus (4-4) però que encara no coneix el triomf. “Puntuar amb els equips grans és bo per a ells. Contra equips potents sempre generen problemes, i Les Comes és una pista que ens costa”, conclou Gual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut