Triple duel a Sabadell al planter

Dues victòries i dos empats aquest cap de setmana en els compromisos dels equips base femenins blaugrana
En un nou cap de setmana amb quatre partits de Lliga dels equips inferiors femenins, tres d’ells jugaven al camp del Sabadell. Les blaugrana han obtingut novament bons resultats:

Sabadell – Femení B (0-4)
El filial, de nou sense les mundialistes sub-17, va obtenir una altra meritòria victòria a domicili que li permetia conservar el liderat del seu grup de la Segona Divisió. Davant d’un rival de la part baixa, les blaugranes van ser molt superiors i es van avançar a la primera meitat per mitjà de Maria Benedicto. Després de desaprofitar un penal, la sentència arribaria a la segona amb els gols d’Helena Barco, Ainhoa Marín i un altre de Benedicto.

Fundació Atlètic Vilafranca – Juvenil-Cadet (1-1)
Sense jugadores que van reforçar el filial, el quadre barcelonista afrontaven una sortida difícil. Les coses es van complicar encara més al minut 25 amb l’1-0 a favor de les locals en l’única oportunitat que van disposar en tot el matx. Un gol al 46 obra de Bruna Vilamala va rescatar un punt per a les visitants, completament abocades a l’atac i sense fortuna, que segueixen invictes.

Sabadell – Infantil-Aleví (0-2)
També van jugar a l’Olimpia les noies dirigides per Juan Carlos Hidalgo. En aquest cas, les culers es van imposar per 0-2 a un rival que va plantar cara en tot moment. Això va exigir la millor versió d’un equip que va portar el pes del partit i va disposar de nombroses ocasions davant d’una portera contrària molt inspirada. Un doblet de Laura Mas Berenguer va atorgar els tres punts al Barça.

Sabadell – Aleví-Benjamí (1-1)
El tercer equip femení blaugrana que va jugar a Sabadell va ser el més menut. El conjunt dirigit per Pablo Álvarez es va haver de refer-se d’una diana en el primer quart i va ser a l’últim sospir quan va empatar gràcies a una diana de Nina Pou.