Paños: “És un premi per a l’equip”

Paños: “És un premi per a l’equip”

La portera del Barça Femení es mostrava “amb unes ganes immenses” abans del debut a la Lliga de Campions a Minsk
A poques hores de l’estrena a la Lliga de Campions, el dijous a Minsk, Sandra Paños oferia una entrevista en exclusiva a ‘L’Hora B’ de Barça TV. La portera, escollida a l’equip ideal de l’última edició, expressava la seva il·lusió abans d’inici la trajectòria europea. “La Champions és una competició diferent, una competició molt bonica en la qual t’enfrontes als millors d’Europa i hi anem amb unes ganes immenses de millorar el paper de l’any passat”.

La ‘13’ blaugrana comentava també les sensacions pròpies i col·lectives: “Quan competeixes a aquests nivells sempre hi ha nervis, però pots gaudir. També és un premi per a l’equip. Tan de bo puguem demostrar que som a l’alçada dels grans equips d’Europa”. I afegia: “La tornada a casa és important, però hem d’anar a totes, a treure un bon resultat allà i a gaudir del partit al Mini, amb l’ambient que hi haurà”.

Amb tot, Paños tenia arguments per a l’esperança: “L’inici de Lliga està sent molt bo, intentem millorar els registres de la temporada anterior. Aquest és el camí. Esperem que a la Champions ens vagi igual”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut