Jordi Cardoner:

Jordi Cardoner: "L'Assemblea és un exercici de gestió compartida"

El vicepresident primer del FC Barcelona ha valorat a ‘El Club t’explica’ del programa ‘Hora B’ de Barça TV la salut social del Club, en la setmana prèvia a l’Assemblea de Compromissaris

El vicepresident primer del FC Barcelona i responsable de l’Àrea Social i la Fundació, Jordi Cardoner, ha estat el protagonista d’aquest dimarts en l’espai ‘El Club t’explica’ del programa ‘Hora B’ de Barça TV. Cardoner ha assegurat que la salut social del Club és bona i que “l’Assemblea és un dia molt important per la idiosincràsia i la tipologia del Club”. “És un exercici de gestió compartida i demostra la transparència del Barça”, ha afegit. En aquest sentit, el vicepresident primer del FC Barcelona ha reconegut que “la voluntat de la Junta és que el soci compromissari arribi ben informat a l’Assemblea per poder participar-hi activament i donar la seva opinió”.

Cardoner veu el soci engrescat amb el nou projecte esportiu i considera que, més enllà de la bona marxa esportiva de l’equip, “el que demana el soci és que les seves necessitats particulars siguin, primer, escoltades, i, seguidament, resoltes en la mesura del possible”. Sobre el fet que el preu dels carnets i dels abonaments continuï congelat per setè any consecutiu, el màxim responsable de l’Àrea Social ha reiterat que l’objectiu és tancar el mandat sense increments: “Fruit de la correcta gestió del Club podem obtenir ingressos i, per tant, beneficiar els propietaris de l’entitat”.

En el marc de l’entrevista realitzada a Barça TV, Jordi Cardoner també ha fet una valoració de les primeres setmanes de funcionament del nou Espai d’Animació: “Estic gratament impressionat. Vam passar per una primera fase en què vam aprendre moltes coses i, amb aquella lliçó ben apresa, i amb la col·laboració de Mossos d’Esquadra i, sobretot, d’aquests socis i sòcies que animen sense descans, s’ha aconseguit fer un espai pacífic”. La voluntat és seguir en aquesta línia, sempre amb precaució i prevenció. “Estic convençut que en els moments difícils l’equip en sortirà beneficiat”, ha puntualitzat el vicepresident blaugrana.

Preguntat per la posada en marxa de la nova proposta de viatges dirigida als socis, als penyistes i als aficionats, Cardoner ha reconegut que s’està treballant intensament per atraure els culers a un preu assequible: “Estem treballant conjuntament amb un grup de socis molt interessats a resoldre aquest aspecte. El Club hi ha posat els mitjans i ells, el seu temps i la seva experiència com a usuaris. El resultat ha de ser positiu i ens faria molt contents”.

El vicepresident primer del FC Barcelona ha aprofitat l’entrevista per explicar que hi ha ganes de tancar les carpetes jurídiques que envolten el dia a dia de l’Entitat. “La nostra voluntat és mantenir l’excel·lència esportiva, social i institucional”, ha reiterat. Cardoner també s’ha referit al punt de l’ordre del dia en què els socis compromissaris hauran de ratificar, si s’escau, la gestió de la Junta Directiva: “Volem que siguin ells qui valorin la gestió dels darrers anys”. En canvi, l’acció de responsabilitat no ha estat inclosa en l’ordre del dia de l’Assemblea “perquè no hi ha una resolució judicial del recurs que nosaltres vam presentar”, ha afirmat Cardoner, que encara ha repetit: “Com ja va dir el president Bartomeu, la nostra voluntat no serà mai anar en contra dels interessos econòmics de les persones involucrades ni dels seus familiars”.

Cardoner ha agraït, un cop més, l’esforç dels voluntaris de la Creu Roja en el programa ‘T’Acompanyem’; s’ha mostrat satisfet de l’èxit d’acollida del Partit Solidari, amb gairebé 300.000 nens i nenes que se n’han beneficiat fins ara, i ha assegurat que l’acord amb Transports Metropolitans de Barcelona per perllongar l’horari del metro en dies de partit és una “solució lògica”.

Impuls a la tasca de la Fundació

El màxim responsable de la Fundació ha destacat que es vol donar a conèixer la Fundació del Club: “Volem que els socis la coneguin i que se la facin seva. Tenim un equip que guanya molts títols però, com a club, també necessitem explicar aquest valor afegit, aquesta sensibilitat social”.

Finalment, Cardoner ha fet referència a les relacions entre el Club, la Fundació i la família Cruyff. “Johan Cruyff va ser l’impulsor del Barça que avui tenim, va ser únic. És el reconeixement a una persona que es va integrar al nostre país i que va revolucionar el futbol”, ha apuntat Cardoner, just abans de recordar que el testimoniatge que li fa el Club és mitjançant la fundació de l’exjugador i exentrenador blaugrana i mitjançant l’Institut Cruyff.

‘El Club t’explica’

Recordem que l’espai ‘El Club t’explica’ del programa ‘Hora B’ de Barça TV inclou entrevistes durant aquesta setmana amb alguns dels membres del Club que intervindran en l’Assemblea General de Compromissaris, que tindrà lloc el proper dissabte 29 d’octubre al Palau Blaugrana. El dimecres 26 s’oferirà en directe la retransmissió de l’acte de presentació del projecte Masia 360 al Palau Blaugrana; dijous serà la vicepresidenta econòmica Susana Monje la protagonista de l’entrevista i divendres el vicepresident de Comunicació i Màrqueting, Manel Arroyo. Tota aquesta informació i les entrevistes d’El Club t’explica també estaran disponibles al lloc web del Club, que ja disposa d’un microsite específic amb informació sobre l’Assemblea que es pot trobar a l’enllaç següent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut