Uns vuitanta socis compromissaris s’informen presencialment

Uns vuitanta socis compromissaris s’informen presencialment

La vicepresidenta Susana Monje ha exposat detalladament la informació econòmica que es presentarà a l’Assemblea de dissabte

Una vuitantena de socis compromissaris han assistit aquest dimarts a la tarda a la primera sessió informativa prèvia a l’Assemblea General Ordinària que se celebrarà dissabte i en què els assistents han rebut tota la informació de caire econòmic.

La vicepresidenta de l’Àrea Econòmica, Susana Monje, acompanyada del director de l’Àrea de Finances del Club, Pancho Schröder, ha estat l’encarregada d’explicar detalladament el tancament de l’exercici econòmic de la temporada anterior i presentar el nou pressupost per a la vigent del 2016/17. La vicepresidenta econòmica també serà l’encarregada d’exposar l’exercici anterior als compromissaris assistents a l’Assemblea de dissabte, abans de ser sotmès a votació. Per la seva part, el director executiu (CEO) Òscar Grau serà qui presentarà dissabte el pressupost d’aquesta temporada.  

Aquesta primera reunió informativa, que s’ha celebrat a l’Auditori 1899, ha servit perquè aquells compromissaris que ho havien sol·licitat hagin pogut conèixer la informació abans que s’exposi a l’Assemblea i així assistir-hi amb més coneixement dels temes que s’hi exposaran. En el torn obert de paraula, Susana Monje ha respost els dubtes que han plantejant els compromissaris.

La segona sessió informativa tindrà lloc aquest dijous 27 d’octubre a les 19 h. a l’Auditori 1899. Susana Monje estarà acompanyada en aquesta ocasió del secretari de la Junta Directiva, Jordi Calsamiglia. Els compromissaris que ho desitgin poden enviar la sol·licitud per assistir a aquesta sessió a través del correu electrònic inclòs en la carta de convocatòria de l’Assemblea, des del formulari de l’apartat Assemblea de Compromissaris del lloc web del Club o trucant a l’OAB. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut