Georgios Bartzokas: “Hem de sobreviure a les lesions”

Georgios Bartzokas: “Hem de sobreviure a les lesions”

El tècnic grec ha reconegut que la situació és complicada, però que faran “el possible per aconseguir la victòria” contra el Brose Bamberg

Després de la derrota davant l’Estrella Roja i la lesió de Pau Ribas, Georgios Bartzokas ha reconegut que “la situació és complicada”. I és que, amb la lesió de Ribas, el Barça Lassa perd un altre efectiu i es queda amb un únic base del primer equip, Tyrese Rice. En aquest sentit, el tècnic grec ha afirmat que “els jugadors que no tenien tant protagonisme hauran de fer un pas endavant”. I ha afegit: “Hem de sobreviure a les lesions i aconseguir el màxim de victòries possible”.

El Barça Lassa de bàsquet  tindrà aquest divendres l’oportunitat de retrobar-se amb la victòria al Palau Blaugrana (21 hores) davant el Brose Bamberg, un conjunt alemany que també va caure derrotat en la tercera jornada de l’Eurolliga. En relació amb aquest matx, Bartzokas ha declarat: “Esperem no cometre els mateixos errors que davant l’Estrella Roja”. Finalment, després d’elogiar la feina de l’entrenador de l’equip alemany, Andrea Trinchieri, el tècnic grec ha remarcat que “no serà una victòria fàcil per a cap dels dos equips”, però que faran tot el possible per aconseguir-la.

L’escorta Stratos Perperoglou s’ha manifestat en els mateixos termes que Bartzokas, i ha lamentat les contínues lesions que està patint el Barça Lassa. Tot i així, ha assegurat que “l’única opció que hi ha és sobreposar-se”. En aquest sentit, el ‘33’ blaugrana ha afirmat: “Aquest divendres tenim un nou objectiu i hem d’estar preparats”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut