El Barça B continua líder

El Barça B continua líder

Els joves blaugrana sumen 6 triomfs en sis partits

El filial blaugrana està fent una temporada perfecta a la Divisió d’Honor Plata. Sis triomfs en sis partits de la segona categoria de l’handbol estatal són la carta de presentació del segon equip.

Sense errades

Diumenge el filial blaugrana va rebre el Gijón Jovellanos a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en una primera part que es va caracteritzar per l'existència d'un sol equip en el terreny de joc, el local, que en cap moment va donar opcions als asturians d’entrar en el partit. Una fèrria defensa a la zona central i el ràpid joc en atac van ser suficients perquè els de Lorenzo Rueda se n’anessin al vestidor amb un marcador favorable de 20-8.

La segona part va seguir la mateixa tònica que la primera, fet que l'entrenador blaugrana va aprofitar per dosificar esforços de cara al partit de la Copa del Rei contra el Fertiberia Port Sagunt el dimarts 25 a les 20.30 h a la Ciutat Esportiva. Una petita baixada d'intensitat dels blaugranes va permetre maquillar el marcador als visitants, i es va arribar al final del partit amb el marcador 35-24 a favor dels catalans.

Triomf del Juvenil

L'equip juvenil jugava el partit corresponent a la 4a jornada contra les Franqueses del Vallès al pavelló d'Handbol de la Ciutat Esportiva. Una primera part de partit intens per part dels dos equips va acabar amb un marcador favorable als blaugranes. Tot i enfrontar-se contra un rival que no es rendia, la segona part va acabar amb el 26-15 final, i això va permetre sumar 2 punts més i seguir al capdavant de la classificació en aquesta primera fase de la Lliga Catalana.

Els cadets guanyen

El Cadet B va prendre la iniciativa en el marcador del FC Barcelona amb un 10-5 fruit de la seva intensa defensa, però aquesta es va veure ràpidament eixugada pels esforços visitants i la falta d'encert blaugrana en els llançaments a porteria. Així es va arribar a l’empat a 15 en la visita als vestidors.

La represa va deixar per sobre un lluitador Sant Joan que amb un 15-19 provocava el temps mort local i la posterior reacció de caràcter d'un lluitador Cadet B que aconseguia  dominar de nou en el marcador en distàncies d'entre 3 i 5 gols gràcies a la seva intensitat defensiva i a l'aportació de la porteria en aquesta segona meitat, fins a arribar al 32-29 final.

Per la seva banda, el Cadet A va superar per 55 a 19 l’Handbol Bordils.

Triomf i derrota amb els infantils

L’Infantil A va superar per 16 a 35 l’Handbol Esplugues i els més petits de la casa, els de l’Infantil B, van caure per 24 a 41 davant el BM La Roca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut