Prohibit relaxar-se a la Copa

Prohibit relaxar-se a la Copa

Demà l’equip afronta els setzens de final de la Copa del Rei a la pista del CCR Castelldefels amb la consigna que s’ha de jugar amb “màxima intensitat i concentració” per evitar disgustos

El Barça Lassa afronta aquest dimecres un partit trampa en els setzens de final de la Copa del Rei, que es disputen a partit únic. El rival serà el CCR Castelldefels, un equip que milita a la  Segona B. Tot i tenir un potencial molt inferior, el CCR comptarà amb el factor pista a favor i un extra de motivació, fet que els converteix en un rival “perillós”, segons assenyalen el tècnic Andreu Plaza i Diego Quintela.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del FC Barcelona Lassa:

“L’equip s’està conjuntant, però La competició ens porta a fer un partit cada dos dies i ens deixa poc marge per entrenar. Estem en aquesta fase d’agafar confiança i consolidar-nos a nivell mental i també de joc”

“Aquest tipus de partits són perillosos –referit a l’eliminatòria de Copa contra el CCR-. Són rivals d’inferior categoria però que juguen molt motivats i amb el factor pista a favor. S’ha d’anar en compte perquè si no estàs concentrat et pots quedar fora. Espero que tinguem la capacitat de pensar que s’ha de jugar al 100% per passar, perquè cada temporada hi ha sorpreses a la primera fase de la Copa. Sobretot no ens podem relaxar pensant que som superiors abans de començar el partit”.

“Conec a la majoria de jugadors del Castelldefels, són jugadors experts i que no tenen res a perdre contra nosaltres. La clau passa per portar el partit al nostre terreny. Volem dominar el joc i intentar marcar un gol aviat”.

Declaracions de Diego Quintela:

“La victòria contra el Cartagena ens ha anat molt bé per agafar confiança. Afrontem el partit contra el CCR conscients que és una eliminatòria a partit únic i que no ens podem relaxar. Ells sortiran amb un extra de motivació, jugaran a més del 200% i això ens obligarà a estar concentrats. Hem de jugar com si ens enfrontéssim a un rival de primera categoria”.

“Hem de jugar igual que entrenem. Som un equip de gran qualitat i hem de demostrar en cada partit que volem lluitar per tots els títols aquesta temporada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut