Els tres joves guanyadors del concurs ‘L’estiu és Rookie’ viuen una experiència única al Palau Blaugrana

Els tres joves guanyadors del concurs ‘L’estiu és Rookie’ viuen una experiència única al Palau Blaugrana

La Gabriela, la Júlia i el Joan tenen l’oportunitat de conèixer la instal·lació, saludar els jugadors i viure intensament el partit de bàsquet Barça Lassa-Baskonia des d’una situació privilegiada

El diumenge 9 d’octubre la Gabriela, la Júlia i el Joan, de 9 anys les dues nenes i de 8 el nen, van tenir l’oportunitat de viure una experiència inoblidable al Palau Blaugrana, amb motiu del partit de la Lliga de bàsquet que van celebrar el Barça Lassa i el Baskonia.

Els tres joves van ser els guanyadors de la promoció que el Club va efectuar a l’estiu passat amb el nom de L’estiu és Rookie, en què es va fer un concurs per als nens i nenes Rookies, en el qual havien d’enviar una foto divertida durant les seves vacances allà on anessin, amb la samarreta de Rookies posada.

La Gabriela, la Júlia i el Joan van ser els tres guanyadors, i com a premi van poder viure durant el partit Barça-Baskonia una experiència exclusiva i inoblidable per a ells, en què es van convertir en autèntics protagonistes del Palau Blaugrana, on van poder estar a prop i saludar els jugadors i entrenador de l’equip.

L’experiència dels tres Rookies guanyadors va començar amb un tour per les instal·lacions del Palau visitant els vestidors, el gimnàs, la sala de premsa, la zona mixta i els passadissos d’accés a la pista, a més de conèixer les cheerleaders i d’observar de molt a prop la sessió d’escalfament dels jugadors.

La Gabriela, la Júlia i el Joan es van situar al túnel d’accés a la zona de joc quan els jugadors del Barça Lassa van saltar a la pista, i van poder xocar les mans dels seus ídols blaugrana.  Posteriorment van poder veure el partit des d’un lloc privilegiat a peu de pista, que els va permetre seguir de molt a prop totes les accions d’un emocionant partit que es va decidir a favor del Barça després de jugar una pròrroga.

Un cop acabat el partit, va arribar un dels moments més esperats de la tarda, quan els tres guanyadors de L’estiu és Rookie van poder conèixer els jugadors i saludar-los a la sortida del vestidor, al temps que els firmaven autògrafs i es feien fotografies amb ells.

Per posar punt i final a una jornada inoblidable, els tres joves van rebre com a regal una samarreta oficial del FC Barcelona de bàsquet amb els seus noms estampats a l’esquena.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut