FC Barcelona Lassa – CP Reicomsa Alcobendas: Visita madrilenya dotze anys després

FC Barcelona Lassa – CP Reicomsa Alcobendas: Visita madrilenya dotze anys després

L’equip de Ricard Muñoz rep un Alcobendas que ha començat amb bon peu el retorn a l’OK Lliga

El Palau Blaugrana rep aquest diumenge (18.30 hores, Barça TV i OK Liga TV) un Alcobendas que està gaudint del seu retorn a l’OK Lliga. El Barça Lassa buscarà el seu sisè triomf consecutiu, però al davant tindrà un conjunt madrileny que ha començat amb bon peu una màxima competició en què no havia pogut participar en les últimes 12 temporades.

L’equip blaugrana ha preparat el duel al llarg d’aquesta setmana i, després de l’últim entrenament de divendres, Ricard Muñoz va advertir que l’Alcobendas de Keko Iglesias és “un equip físic i compacte en defensa”, i Lucas Ordoñez va argumentar que les victòries dels nouvinguts davant Alcoi (7-4), Lloret (3-4) i Vilafranca (3-0) donen moral a un equip que “vindrà a fer la seva feina i a córrer molt”. No obstant, l’Alcobendas arriba a la cita després d’encadenar dues derrotes contra el Reus (4-1) i el Vic (4-6).


L’Alcobendas és l’únic equip de la categoria sense cap jugador català i està format per un bloc de jugadors madrilenys que va assolir el desitjat ascens i d’altres que tenen experiència a l’OK Lliga. Destaquen els germans Mario i Álvaro Martínez i el davanter Marcos López, així com l’asturià César Candanedo i els tres fitxatges d’aquest estiu: l’asturià Gonzalo Pérez, que ja suma 8 gols, el francès Florent David i el porter gallec Martín Rodríguez.

Records llunyans i precedents positius

Tot i que l’Alcobendas va jugar al Palau Blaugrana a principis del darrer mes de setembre, en un amistós a porta tancada que va finalitzar 11-2, el Barça i l’Alcobendas no s’enfrontaven oficialment des del 29 de febrer del 2004, quan l’equip madrileny va caure al Palau (5-3) en un partit en què Egurrola defensava la porteria i Panadero ja marcava gols en la seva primera temporada com a blaugrana.

Cal destacar que, en les deu temporades de l’Alcobendas a Divisió d’Honor o a l’OK Lliga entre els anys 1980 i 2004, el conjunt blaugrana sempre ha sortit victoriós, amb un total de 20 victòries.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut