Barça – Veszprém: Una gran tarda d’handbol al Palau Blaugrana

Barça – Veszprém: Una gran tarda d’handbol al Palau Blaugrana

Nou Champions i el finalista de les dues darreres edicions, cara a cara en un partit decisiu pel liderat

Dissabte a les 19.15 h el Palau Blaugrana acollirà un partit que reedita la final de la VELUX EHF Champions 2014/15, que va caure del costat blaugrana, entre el FC Barcelona Lassa i el Telekom Veszprém. Dos equips que marxen imbatuts en el Grup A de la VELUX EHF Champions League i que lluitaran per mantenir aquesta condició a Barcelona.

Els ingredients per a un menú perfecte

Dissabte a les 19.15 h, amb temps suficient per veure el partit de futbol entre el València CF i el FC Barcelona que es juga a Mestalla a les 16.15 h, començarà el Barça vs Vezprém. Un bon horari perquè tothom pugui venir al Palau Blaugrana.

Per part blaugrana, Pascual podrà comptar amb totes les seves estrelles i homes com Tomás, Pérez de Vargas, Jicha, Entrerríos… ho donaran tot per vèncer a un dels favorits per guanyar la Champions com és el Veszprem.

Per part dels hongaresos, grandíssimes estrelles entre les quals destaquen qui va ser capità del Barça Lassa, Laszlo Nagy, l’excanterà Cristian Ugalde o l’exblaugrana Marko Kopljar. Tots ells entrenats per Xavi Sabaté, un home que va ser porter de les categories de formació blaugrana.

Els socis i sòcies del FC Barcelona tenen l’entrada gratuïta al partit i el públic les pot adquirir en el següent enllaç del partit FC Barcelona Lassa – Telekom Veszprém 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut