Sinfín-Barça: Un partit que pot ser històric

Sinfín-Barça: Un partit que pot ser històric

Un triomf del Barça Lassa significaria la victòria 100, de manera consecutiva, a la Lliga

Avui, dissabte, a les 17 h i en directe per Movistar + (Dial 192), el pavelló de La Albericia de Santander acollirà la novena jornada de la Liga Loterías Asobal amb el partit entre el DS Auto Gomas Sinfín i el FC Barcelona Lassa. Els blaugranes hi arriben amb 99 triomfs consecutius en Lliga i aspiren a obtenir la victòria número 100.

Més enllà del possible rècord

Els blaugranes, tot i ser conscients de la ratxa de triomfs, miren més enllà de la dada i busquen seguir la línia apuntada fins ara. Una victòria abans de l’aturada de seleccions consolidaria el liderat amb la vista posada ja en la segona setmana de novembre, amb els duels contra l'Ademar i el PSG.

Pascual donarà descans a Filip Jicha en un partit que podria ser el triomf 132, de manera consecutiva, dels blaugranes en competicions domèstiques. Fins avui el Barça ha aconseguit 99 victòries de Lliga, 6 de Copa Asobal, 7 de Supercopa de Catalunya, 15 de Copa del Rei i 4 de Supercopa Asobal per sumar-ne 131.

Segona temporada a l’Asobal

El BM Sinfín viu la segona temporada a la màxima competició de l’handbol estatal. Els càntabres ocupen la dotzena posició de la Lliga Loterías Asobal.

Els de Santander van reprendre l’handbol d’elit en una capital, Santander, marcada pels èxits de l’històric Teka entre el final dels anys 80 i l'inici dels 90.

A la seva plantilla destaquen el lateral Paredes i el central Óscar Río, en un equip que aspira a mantenir-se a la zona tranquil·la de la classificació. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut