Un planter de medalla Mundial

Un planter de medalla Mundial

Les set jugadores de la base que van aconseguir el bronze sub17 ja s’han reincorporat a la disciplina culer
Convocatòria rere convocatòria, ja sigui de la selecció espanyola o catalana, el FC Barcelona Femení hi té una nodrida representació. Tant en categoria absoluta com en les inferiors. L’últim cas va ser el Mundial sub-17 que es va disputar a Jordània fins al divendres passat. Set jugadores de la base culer formaven part de la columna vertebral del conjunt que dirigia Toña Is, que es va acabar emportant la medalla de bronze.

Laia Aleixandri, Ona Batlle, Paula Fernández, Berta Pujadas, Candela Andújar, Anna Torrodà i Claudia Pina van participar en una selecció espanyola que va caure a les semifinals davant del Japó, però que es redimia golejant a Veneçuela per pujar al podi.

Les set internacionals sub-17 es reincorporaven aquest dimarts a la disciplina barcelonista. Totes elles són futbolistes del filial, excepte Pina, que té fitxa amb el Juvenil-Cadet. Laia Aleixandri, capitana d’Espanya, explicava: “És un record per sempre, una experiència inoblidable. Et fa créixer tant personalment com futbolísticament: visites món i jugues contra seleccions que són el màxim a nivell mundial”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut