Debut amb triomf a la Superlliga Femenina de vòlei

Debut amb triomf a la Superlliga Femenina de vòlei

En la primera jornada de la que serà una Superlliga Femenina molt competida, el CVB Barça va debutar amb un triomf per 3-0 davant de l'altre equip català, el DSV Sant Cugat.

El partit es va desenvolupar de manera similar en els tres sets amb l'equip blaugrana prenent la iniciativa, però agafant avantatges no gaire amplis en el marcador, cosa que li van demanar molta concentració i encert als trams finals.

Els parcials de 25-23 / 25-22 / 25-22 reflecteixen l'emoció que es va viure al CE L’Hospitalet Nord.

El bon rendiment en recepció i bloqueig va possibilitar que l'equip s'emportés els tres punts i entusiasmés unes grades gairebé completes en una jornada festiva que va servir, a més, per fer la presentació dels 26 equips del Club.

En les declaracions posteriors als mitjans de comunicació, les jugadores expressaven la seva satisfacció:

Sofi Muller: "Estem contentes perquè hem mostrat una actitud positiva de manera permanent, de la qual cosa vam ser capaces fins i tot en els moments més complicats del partit".

Erika Kloikmanaite: "És important començar bé així, però sabem que tenim feina per endavant i ens esforcem molt cada dia perquè l'equip continuï millorant”.

El cap de setmana que ve el primer equip del CVB Barça es desplaça a les Balears per afrontar un partit difícil davant de l'Avarca de Menorca, el dissabte 22 a les 19 h al Poliesportiu Municipal de Ciutadella. Com sempre, el partit es podrà seguir en directe per streaming.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut