Local

Gest de la Residència Masia amb Aspanafoha

Els responsables del centre de formació blaugrana donen les dietes corresponents a la seva intervenció al programa 'Entrenament i rendiment en edats primerenques' a l'Associació de Pares de Nens Oncohematològics d'Àlaba.

Sergio Vallecillo i Rubén Bonastre, responsables de la gestió i de l'àrea pedagògica, respectivament, de la Residència Masia - Centre Oriol Tort, van donar en nom del centre a l'Associació de Pares de Nens Oncohematològics d'Àlaba (Aspanafoha) les dietes corresponents a la seva intervenció al programa 'Entrenament i rendiment en edats primerenques', que, organitzat per l'Associació de Federacions Esportives de Àlaba, va tenir lloc a Vitòria el passat dimarts i dimecres.

Sergio Vallecillo i Rubén Bonastre van participar al programa amb la conferència 'Un model de vida, la Masia' en què van explicar com es formen els 76 joves esportistes, d'entre 12 i 18 anys, de les cinc seccions professionals del Club que viuen a la residència a l'actualitat. Els dos responsables de la Masia també van aprofitar la seva participació en el congrés per visitar la Ciutat Esportiva de l’Alabés, Ibaia, i conèixer de primera mà com serà la residència de jugadors que crearà pròximament el club basc.

Aspanafoha és una associació alabesa que va començar la seva marxa en 1990 gràcies a la iniciativa d'un grup de pares de nens amb leucèmia i afectats per aquesta mateixa malaltia a l'hospital de Txagorritxu. Des de 1995 i amb la seva incorporació a la Federació Espanyola de Pares de Nens amb Càncer, es dedica exclusivament a l'atenció de nens de 0 a 18 anys. Segons la pròpia Aspanafoha, gestos com aquests del FC Barcelona envers la nostra entitat "engrandeixen el model esportiu solidari que tots reivindiquem".

Més notícies aquí