Plaza: “Cada vegada estem millor i més conjuntats”

Plaza: “Cada vegada estem millor i més conjuntats”

El tècnic del Barça destaca l’evolució positiva del grup després de tres victòries consecutives i, sobretot, perquè l’equip ha aprofitat una setmana neta de partits per intensificar els entrenaments

Andreu Plaza i Joao Batista han atès els mitjans a la prèvia del partit de diumenge contra el Gran Canària FS (16.15 h Teledeporte/Esport3). Tècnic i jugador han coincidit a destacar que l’equip “està cada vegada més conjuntat”, gràcies sobretot al fet que aquesta setmana no hi ha hagut partit entre setmana i l’equip ha pogut centrar-se en els entrenaments. També ajuden les tres últimes victòries consecutives, que han ajudat a rebaixar l’ansietat del grup.

Declaracions d’Andreu Plaza, entrenador del FC Barcelona

“L’altre dia a Jumilla vam marcar les tres primeres ocasions que vam tenir i l’ansietat va marxar de cop. Això passa de vegades. El marcador a favor ajuda a tenir tranquil·litat i vam jugar molt bé. Vam pressionar molt bé durant tot el partit i aquesta és l’actitud. Això és el que volem, dominar els partits en tots els sentits, no especular mai i continuar atacant, fins i tot amb el marcador a favor”.

“El fet de no tenir partit entre setmana ens ha ajudat a entrenar millor, amb sessions més llargues i completes, amb tothom, i l’equip cada vegada està més conjuntat. Els resultats acompanyen, i han d’acompanyar perquè això funcioni, i estic convençut que diumenge estarem molt millor que en els últims partits”.

“El Gran Canària és un equip tot just ascendit, amb una plantilla molt similar a la de la temporada passada. El seu objectiu és la permanència. Ells vindran a fer el seu partit, esperem un plantejament defensiu per part seva, i la clau serà no precipitar-se, tenir paciència i tot serà més fàcil si som capaços d’obrir el marcador”.

Joao Batista, jugador del FC Barcelona Lassa

“La clau de la victòria a Jumilla va ser que vam ser capaços d’obrir el marcador ben aviat. Diumenge esperem un partit complicat, com tots, però estem treballant molt fort per aconseguir la victòria. En aquest començament de temporada hem pecat de nerviosisme, però ara estem molt millor, ens coneixem més entre nosaltres i estem aconseguint fer les coses bé”.

“Estic convençut que el Gran Canària jugarà molt motivat contra nosaltres, ells segurament ens esperaran al darrere i voldran fer-nos mal a la contra, esperem un equip que sortirà a competir fort, però nosaltres ens estem preparant bé i volem fer del Palau un fortí”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut