El Juvenil, més líder de la Divisió d’Honor

Jornada positiva per al planter del Futbol Sala blaugrana, amb victòries de l’Aleví, l’Infantil, el Cadet i el Juvenil

JUVENIL (J8): Barça-6, CFS Montcada-2

El juvenil del FC Barcelona és més líder després d’aconseguir la victòria contra el Montcada i aprofitar l’ensopegada dels rivals directes. L’equip té 6 punts de distància sobre els seus immediats perseguidors després d’haver-se disputat 8 jornades. Els de Martí Graells van dominar des del començament el partit,  amb llargues possessions de la pilota. Fruit d’una d’aquestes possessions i una gran definició de Juanjo s’aconseguia l’1 a 0. El segon gol no va arribar fins a l’equador de la segona part i va ser fruit d’una jugada d’estratègia transformada per Robert (2-0). I abans del descans, Juanjo feia el 3-0 mitjançant una jugada individual.

A la segona part, l’equip va tenir moltes ocasions de gol però fallava la punteria. Al minut 27, però, Pau feia el 4-0 i poc després Juanfran feia el cinquè. Amb el partit sentenciat, es van veure els millors minuts del Juvenil i va arribar el 6-0 després d’una bona recuperació i finalització de Juanjo, que completava un hattrick. Al final, els blaugrana es van relaxar i el Montcada va marcar dos gols que maquillaven el resultat. El FC Barcelona continua encapçalant la classificació del Campionat de Lliga, comptant els seus partits per victòries. La setmana vinent els blaugranes es desplaçaran fins a Mallorca per jugar contra el Recreatiu Manacor.

F.C.BARCELONA: Santi, Hugo, Juanfran, Robert i Juanjo–cinc inicial- També van jugar: Alex, Víctor, Pau, Marc, Bernat i Dani

GOLS: 1-0. Juanjo (min 4), 2-0 Robert (min 12), 3-0 Juanjo (min 20), 4-0 Pau (min 27), 5-0 Juanfran (min 32), 6-0 Juanjo (min 38), 6-1 (min 40), 6-2 (min 40)

CADET (J5): Club Gràcia-1, Barça-10

El Cadet va salvar un desplaçament complicat en una pista amb molt d’ambient. Al primer minut de joc els blaugrana marcaven el 0-1 a la contra després d’una gran aturada de David. I el Club Gràcia aconseguia empatar poc després aprofitant una pèrdua de pilota.

Als minuts següents, els locals plantejaven una defensa en zona a mitja pista reduïnt molt els espais i al Barça li costava trobar forats. Tot i així, Victor feia l’1-2 faltant 5 minuts per a la mitja part, i just abans del descans arribava l’1-3 quan Aniol aprofitava un rebuig del porter dins l’àrea.

A la segona part, el Barça va dominar el partit a plaer. El Club Gràcia no va tenir pràcticament cap ocasió de gol i els blaugrana van ser molt superiors i van marcar set gols més. Molt bon resultat del Cadet en una pista complicada.

Gols: Arnau (2), Jandro (2), Victor (2), Christian, Aniol, Adri i Joan.

INFANTIL (J5): FS Sagarra-2; Barça-10

Al minut 1 gràcies a una bona jugada de còrner, Javi  aprofitava una assistència al segon pal per fer el 0-1. Al minut 8 era Kike qui feia el 0-2 rematant una bona jugada al segon pal.

Al minut 11, Javi feia el 0-3 de jugada individual. I Kike, al minut 19, feia el 0-4 abans del descans.

A la segona part, al minut 29 Dani aconseguia el 0-5 de xut exterior. Kike feia el 0-6 al minut 31 i Marc feia el 0-7 culminant una bona jugada col.lectiva al minut 33. Al minut 35 els locals feien el 1-7 aprofitant una pèrdua de pilota blaugrana. Garvin marcava l’ 1-8 al minut 37 de xut potent per tota l'esquadra. Els locals aprofitaven un gol de rebot per marcar el 2-8. I Adrián Tapias feia el 2-9 i el 2-10 consecutius als darrers dos minuts.

ALEVÍ (J5): Barça-6; CFS Esparraguera-1

El Barça va començar imprecís i l’Esparreguera ho aprofitava per avançar-se al minut 1 (0-1). Però l’Aleví va reaccionar ràpidament i empatava el partit després d'una bona jugada col.lectiva al minut 2' (1-1). El partit s'estabilitzava i el Barça començava a tenir el control de la pilota i les ocasions, tot i que a diferència d'altres dies el joc blaugrana no era tan fluïd. Abans del descans, però,  Akim aconseguia marcar dos gols finalitzant dues jugades col.lectives (1-3).

La segona part continuaria igual. El Barça no concedia ocasions de gol però a l’equip li costava trobar la velocitat i l’efectivitat habituals. Eudald, al minut 18, i un altre doblet d'Akim, al 22' i 24', deixaven el resultat final en un clar 6-1.

GOLS: Akim Ràfols (8'/10'/22'/24'); Izan Vargas (2'); Eudald Ripollés (18').