Local

Ricard Muñoz: “L’Alcobendas és un equip físic i compacte en defensa”

El tècnic blaugrana assenyala que el proper rival al Palau “és un equip molt jove, molt xutador i que corre moltíssim”

El ferm lideratge de l’OK Lliga en tot just cinc jornades s’ha aconseguit després “d’un inici de Lliga molt dur, ja que hem anat a pistes molt difícils”. En paraules de Ricard Muñoz, s’ha d’intentar continuar amb dinàmica positiva: “Quan arrenques amb aquesta línia i amb aquests resultats, i amb la solvència amb què estem guanyant, l’equip es va refermant i va madurant”. Això provoca que els partits comencin amb “un punt de confiança molt alt, amb ganes de competir. Això també ens fa més forts”.

Aquesta fam de victòria haurà de tornar a demostrar-se aquest diumenge 23 (18.30 hores, Barça TV i OK Liga TV) contra el Reicomsa Alcobendas. “És un equip físic i compacte en defensa, amb algun jugador experimentat, però, en general, un conjunt jove, que corre i xuta molt”, descriu Ricard Muñoz. “Hem de fer un partit seriós perquè no hi ha cap equip que et regali res”, conclou l’entrenador blaugrana.

Lucas Ordoñez: “Això no és només sortir a jugar i sumar tres punts”

L’argentí Lucas Ordoñez també ha valorat l’inici de competició, i ha assenyalat que és positiu que els resultats acompanyin, però ha argumentat: “Això no és només sortir a jugar i sumar tres punts. Hem de treballar cada dia”. En aquest sentit, ha expressat: “Al darrere ho estem fent bé i, al davant, hem de treballar, treballar i que entri la bola”.

En relació amb el rival, el davanter ha comentat que l’Alcobendas “ha fet partits molt bons i vindran a fer la seva feina i a córrer molt”. “Nosaltres hem de fer el nostre joc, hem tingut una setmana llarga per preparar el partit”, ha finalitzat. 

Més notícies aquí