Ricard Muñoz: “L’Alcobendas és un equip físic i compacte en defensa”

Ricard Muñoz: “L’Alcobendas és un equip físic i compacte en defensa”

El tècnic blaugrana assenyala que el proper rival al Palau “és un equip molt jove, molt xutador i que corre moltíssim”

El ferm lideratge de l’OK Lliga en tot just cinc jornades s’ha aconseguit després “d’un inici de Lliga molt dur, ja que hem anat a pistes molt difícils”. En paraules de Ricard Muñoz, s’ha d’intentar continuar amb dinàmica positiva: “Quan arrenques amb aquesta línia i amb aquests resultats, i amb la solvència amb què estem guanyant, l’equip es va refermant i va madurant”. Això provoca que els partits comencin amb “un punt de confiança molt alt, amb ganes de competir. Això també ens fa més forts”.

Aquesta fam de victòria haurà de tornar a demostrar-se aquest diumenge 23 (18.30 hores, Barça TV i OK Liga TV) contra el Reicomsa Alcobendas. “És un equip físic i compacte en defensa, amb algun jugador experimentat, però, en general, un conjunt jove, que corre i xuta molt”, descriu Ricard Muñoz. “Hem de fer un partit seriós perquè no hi ha cap equip que et regali res”, conclou l’entrenador blaugrana.

Lucas Ordoñez: “Això no és només sortir a jugar i sumar tres punts”

L’argentí Lucas Ordoñez també ha valorat l’inici de competició, i ha assenyalat que és positiu que els resultats acompanyin, però ha argumentat: “Això no és només sortir a jugar i sumar tres punts. Hem de treballar cada dia”. En aquest sentit, ha expressat: “Al darrere ho estem fent bé i, al davant, hem de treballar, treballar i que entri la bola”.

En relació amb el rival, el davanter ha comentat que l’Alcobendas “ha fet partits molt bons i vindran a fer la seva feina i a córrer molt”. “Nosaltres hem de fer el nostre joc, hem tingut una setmana llarga per preparar el partit”, ha finalitzat. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut