FC Barcelona Lassa B - Leyma Corunya: Esforç i sacrifici sense premi (69-84)

Els d'Alfred Julbe han disputat un partit intens que al final ha acabat sense recompensa pels culers, tot i les ganes que han posat els jugadors blaugranes

El FC Barcelona Lassa B ha patit una derrota davant del Leyma Coruña per 69-84. El matx ha començat amb cert domini dels gallecs que han estat per davant de l’electrònic durant el primer període, però el Barça ha anat de menys a més gràcies a uns bons minuts d' Aleix Font, amb 7 punts. La reacció dels blaugranes no s’ha fet esperar i al segon quart els jugadors de Julbe han demostrar caràcter per intentar remuntar el partit.

En aquest segon quart, el Barça Lassa hi ha posat cor, ganes i sacrifici per acabar a la mitja part del encontre amb un resultat molt igualat (40-40). Velicka i Sena han estat dos dels homes més destacats d'aquest període, on el joc de l'equip ha anat creixent amb la circulació de la pìlota.

A la represa ha continuat la igualtat al matx. Cada cop més semblava que els blaugranes podien refer-se del primer quart i situar-se per davant del marcador. Però el Leyma Corunya ha tingut un bon percentatge des de la línia de tres punts i, juntament amb una mala ratxa del filial amb un parcial de 6-13, ha donat una renta important als de Tito Díaz. Els seus tirs oberts han entrat i han manat en el marcador fins al final.

Un últim quart sense fortuna de cara a cistella del FC Barcelona Lassa, on a més a més ha estat desqualificat Julbe ha acabat amb les aspiracions blaugranes per endur-se el partit. Finalment els gallecs s’han emportat la victòria de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, tot i la gran resistència i oposició que han posat els jugadors d’Alfred Julbe.

Malgrat la derrota, s’ha vist que el FC Barcelona Lassa B denota bones sensacions. L’equip culer ha demostrat esforç i sacrifici per capgirar un resultat advers però no ha tingut sort. Les dificultats d’anar per darrera del marcador no han estat un impediment per intentar superar-se i treure un bon resultat, però finalment, l’equip blaugrana no ha tingut fortuna en els últims minuts.

El Barça Lassa B s'enfrontarà la proper setmana al Marín Peixegalego de Pontevedra.