Victòria de prestigi del Cadet A

Victòria de prestigi del Cadet A

L’equip de Franc Artiga guanya 1-3 al camp de l’Espanyol i es col·loca líder en un altre gran cap de setmana del futbol formatiu amateur en què s’han sumat 11 victòries i dos empats

ESPANYOL - CADET A

Exhibició de joc a camp de l’Espanyol i liderat (1-3)

El Cadet A tenia una prova de foc davant l’Espanyol, líder fins aquesta jornada de la Divisió d’Honor Cadet, i la va superar amb una nota d’excel·lent. Al minut 8 de partit els blanc-i-blaus van avançar-se al marcador, en una jugada afortunada en què un rebot va despistar el porter Arnau Tenas, però a partir d’aquest instant els de Franc Artiga van fer-se més forts i van dominar el partit. El detonant va ser el gol d’Ansu, que va empatar al minut 39, després d’un llançament de falta de Pablo Moreno, i això va donar ales als blaugranes per fer-se aconseguir el domini del partit. No va ser fins al minut 78 quan la intensitat del Cadet A va traduir-se en l’1-2 al marcador gràcies a una diana de Pablo Moreno, i un minut després Sergi Altimira va sentenciar el matx amb l’1-3 definitiu amb un gran gol (min 79). El Barça, a més, va desaprofitar tres clares oportunitats de gol de Pablo Moreno, Bernabé i Ansu. La propera jornada el Cadet A, nou líder de la categoria, s’enfrontarà a la Rapitenca a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

CADET B – LA FLORESTA

Tercera victòria consecutiva per escalar posicions (5-0)

Els nois de Cristian Catena segueixen amb la ratxa golejadora després de marcar cinc gols a La Floresta a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La perspicàcia dels blaugranes i l’agudesa ofensiva van servir en safata el primer gol local de la mà de José Martínez (min 11). Sis minuts després va aparèixer Roberto Navarro per marcar el 2-0 abans de la mitja part. A la represa, el Barça va mantenir la fam golejadora i Jaume Jardí, en dues ocasions, i Raúl Martínez van completar la golejada. El proper diumenge el Cadet B, tercer classificat a un punt del Vilanova i el Cornellà B, jugarà a domicili davant el Tortosa, equip que encara no ha guanyat cap partit al grup 1 de la Preferent Cadet.

MANRESA  - INFANTIL A

Victòria molt treballada i una mica més líders (2-3)

L’Infantil A va aconseguir un important triomf davant del Manresa, que va permetre a l’equip de Carles Martínez ser una mica més líders. Tot i que les coses no van començar gaire bé per l’equip culer, que va encaixar el primer gol del partit al minut 1 de la primera part, els blaugranes van poder refer-se d’aquest handicap inicial i al minut 19 ja van poder empatar el matx gràcies a una acció de Leo dos Reis. L’equip local va oposar resistència i al minut 44 va tornar a posar-se per davant del marcador amb un gol d’Iker Ariza. Els darrers minuts del partit van ser molt disputats. L’entrenador blaugrana va utilitzar la banqueta i el jugador que va sortir de refresc, Ginard, va tornar a posar l’empat a dos al marcador, al minut 52, en un llançament de falta directa. Després d’aquesta, es va veure un partit intens en què finalment va endur-se els tres punts l’equip de Carles Martínez. El blaugrana Leo dos Reis va decidir l’enfrontament al minut 53 amb la tercera i última diana de matx. L’esforç dels nois blaugrana va servir per recollir un bon triomf que fa que l’Infantil A segueixi encara més líder, amb cinc punts d’avantatge sobre el segon classificat, l’Espanyol. El Barça jugarà la propera jornada a casa contra el San Gabriel.

INFANTIL B – REUS DEPORTIU

Empat en un partit espectacular (1-1)

Partit espectacular el que es va viure ahir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Dos estils de joc i un únic objectiu: la victòria. El Barça apostant pel futbol de toc i el Reus Deportiu, un any més grans els seus jugadors, pel futbol físic i el contraatac. I, al final, empat (1-1). Un resultat just que premia tots dos equips en un partit de molt nivell futbolístic. L’Infantil B es va avançar al marcador al minut 45 amb una gran diana de Xavier Planas. Tot i el bon joc dels blaugranes i les bones jugades dels nois de Sergi Milà, no es va poder fer res per evitar el gol rival. Al minut 58 de partit, el Reus va marcar el gol de l’empat, obra d’Anton Sans. Tot i aquest punt agredolç que es va emportar el Reus de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, l’Infantil B continua escalant posicions a la classificació i, a dia d’avui, ja es troben situats a la segona posició, a només dos punts del líder, que és La Floresta. Els blaugranes tenen unes estadístiques bastant positives, ja que han aconseguit marcar 23 gols a favor i només en tenen dos en contra. La propera jornada rebran, una altra vegada a casa, el Cambrils Unió.

ALEVÍ A - IGUALADA

Consistència en la victòria i en el lideratge (8-1)

Els nois de Marc Serra van treure un bon resultat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on van guanyar l’Igualada per vuit gols a un. Al minut quatre, Jan Molina va obrir el marcador i a partir d’aquí el joc dels blaugranes ja va començar a fluir amb molt bon ritme. Solo Traore va ser un dels jugadors més destacats del partit després d’aconseguir un hat-trick. Pau Fernández també va contribuir amb el triomf blaugrana en marcar dos gols i ajudar els seus companys perquè poguessin treure un bon resultat del matx. Iker Bravo i Pau Ortega van arrodonir la victòria. L’Aleví A continua amb la seva bona dinàmica de partits, que els ha fet arribar fins a la primera plaça de la classificació i mantenir-se, fins ara, líders en solitari. La propera jornada jugaran al camp del segon classificat, el Damm B.

MERCANTIL - ALEVÍ B

Un triomf que els porta a la segona posició (1-5)

Els de Jordi Perez van aconseguir una còmoda victòria davant del Mercantil (1-5) que els va permetre escalar posicions a la Lliga i situar-se en segona posició, tot just per darrere de l’Espanyol. Tot i jugar lluny del la Ciutat Esportiva Joan Gamper, l’Aleví B va disputar un matx intens que els va permetre obrir el marcador ben d’hora. Al minut set de partit, Roger Coll va fer la primera diana del partit i va permetre al conjunt de Jordi Pérez avançar-se al marcador. Tot i la reacció amb l’empat del conjunt local, al minut 15 de partit els nois del FC Barcelona van refer-se ràpidament amb dos gols gairebé consecutius d’Elliot Cervellera (min 16 i 18). Amb aquest cert marge al marcador, que a la vegada va donar tranquil·litat als blaugranes, l’Aleví B va dominar tot el partit i va acabar arrodonint el matx amb dos gols més d’Arnau Gracia i Bilal Achhiba. Aquest triomf serveix per continuar amb una bona dinàmica de partits i de joc, i això fa que el conjunt blaugrana continuï ben a prop del líder. L’Aleví B rebrà la propera jornada el Can Rull a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

GIMNÀSTIC MANRESA - ALEVÍ C

Un bon triomf lluny de la Ciutat Esportiva (2-5)

Els nois de David Sánchez van aconseguir una treballada victòria davant del Manresa per dos gols a cinc. L’Aleví C va començar marcant ben aviat, i ja al minut dos de partit, Marc Guiu va fer la primera diana dels blaugranes. Aquest mateix jugador que va obrir el marcador, va fer un bon partit i va adjudicar-se un pòquer de gols per culminar una bona actuació, tant conjunta com individual. L’altre jugador que va marcar pels nois de David Sánchez va ser Hèctor Fort. L’Aleví C segueix amb un ritme de màxima fiabilitat, ja que porta quatre victòries en quatre partits. Està situat a la segona posició de la taula, empatat a punts amb l’Atlètic Sant Just A, que té un avantatge de més 31 gols a favor que els dóna la primera plaça. Tot i aquesta segona posició dels blaugranes, l’equip de David Sánchez continua amb el bon nivell de joc que va mostrar des de l’inici de temporada. La propera jornada rebrà la visita del Prat A.

ALEVÍ D – SANT ILDEFONS

Una victòria que dóna el lideratge (5-1)

Els blaugranes van seguir amb la tònica guanyadora de les últimes jornades i van signar una victòria contundent davant el Sant Ildefons A. L’equip de Dani Horcas va mostrar-se contundent en atac i Tomás Marques va obrir la llauna, de penal, al minut 24. Ivan Rodríguez va aprofitar la pressió ofensiva del seu conjunt per marcar, i seguidament Daniel Tristan Gudjohnsen va enviar la pilota al fons de la xarxa dibuixant el 3-0 al marcador. Al minut 57 Ivan Rodríguez va tornar a aparèixer per signar el gol que el col·loca com a màxim golejador de la competició. El Sant Ildefons va reaccionar i un minut més tard Max Niubó marcava l’únic gol visitant. Immediatament després Tomas Marques va marcar el segon del seu compte personal i va sentenciar així l’enfrontament. La propera jornada, l’Aleví D jugarà a domicili amb el Tecnofutbol per assegurar la primera plaça al grup 2 de la Primera Divisió Aleví.

BENJAMÍ A - MERCANTIL

Golejada contundent amb ADN Barça (8-1)

El Benjamí A va començar el partit amb molta intensitat i un gol matiner de Marc Bernal al primer minut de joc va donar força als blaugranes. Nou minuts després tornava a aparèixer Bernal per marcar el segon gol del seu compte personal. Tot i que les coses anaven de cara per al Barça i el seu joc frenètic dominava el partit, un gol en pròpia porta de Landry va fer minvar l’eufòria dels de Jordi Font. Tot i això, el mateix Landry va resoldre el seu error marcant el 3-1, i dos minuts després el visitant Ivan Guijarro també va marcar-se una diana en pròpia porta. Amb el 4-1 al marcador els blaugranes ho tenien tot de cara per guanyar, i van seguir apropant-se a la porteria del Mercantil. La insistència va donar el seu fruit, i Landry, Pol Caramés, Lamine Yamal Nasraoui i David Sáez van completar la golejada. La setmana vinent el Benjamí A, que porta marcats 52 gols per només 2 encaixats, jugarà a domicili davant el Manresa.

L’HOSPITALET - BENJAMÍ B

Els blaugranes segueixen sense conèixer la derrota (0-5)

La solidesa del Benjamí B va tornar a ser protagonista davant L’Hospitalet. Els d’Òscar Jorquera van pressionar en atac i, als 7 minuts de partit, Quim Junyent va marcar el primer gol visitant. La pressió ofensiva no va disminuir i l’Hospitalet va tenir dificultats en defensa per combatre amb la intensitat del Benjamí B. El Barça no es va conformar amb el 0-1 i Gibert Jordana, en dues ocasions, Albert Navarro i Quim Junyent van completar la golejada. Els blaugranes continuen liderant la classificació amb 18 punts, dos més que el Gimnàstic Manresa, i la setmana vinent buscaran seguir amb la ratxa de victòries davant el Sant Andreu a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

VILANOVA GELTRÚ - BENJAMÍ C

Invictes i encara més líders (2-11)

El Benjamí C continua invicte aquesta temporada després d’una clara victòria davant del Vilanova Geltrú (2-11) aquest dissabte. Els nois d’Albert Puig han aconseguit 35 gols a favor i només cinc en contra. Aquestes dades demostren la solidesa defensiva i la bona consistència de cara a porteria. Tot i que el Benjamí C va encaixar el primer gol ben aviat (min 2), els nois blaugranes es van refer amb rapidesa i al minut quatre de partit Madou Murcia ja va aconseguir l’empat per als blaugranes. Del partit cal destacar els hat-tricks que van aconseguir  Madou Murcia i Arnau Mares. El bon treball en equip del conjunt blaugrana fa que el Benjamí C continuï amb la bona dinàmica de joc i sobretot de resultats. Samakou Nomoko, Carlos Gutiérrez, David Juan, Albert Vicens i Roger Casadevall van arrodonir la victòria.

BENJAMÍ D – SAN GABRIEL

Victòria per la mínima que dóna ales als d’Alexis Pintó (1-0)

El Benjamí D continua en línia ascendent després de sumar una important victòria per 1-0 davant el Sant Gabriel, un dels grans favorits a guanyar la Lliga. Els d’Alexis Pintó van buscar el gol des dels primers instants de partit, tot i que no va acabat arribant fins a l’inici de la segona meitat quan Boussou William va marcar la primera i única diana de l’enfrontament al darrer minut del partit. El Barça va pressionar en atac en busca del segon gol i en paral·lel la línia defensiva del Benjamí D es va mostrar contundent per evitar l’empat. La setmana vinent el Benjamí D jugarà a domicili davant el Fundació Esportiva Grama B, l’equip líder de la competició que encara no coneix la derrota.

PREBENJAMÍ – CAN VIDALET

Igualen un 2-4 advers als darrers minuts (4-4)

El Prebenjamí de Juan Antonio Gil va perdre el lideratge davant el Can Vidalet patint fins a l’últim sospir de partit. Durant els primers minuts de joc els blaugranes van controlar el matx i van superar sense problemes la pressió defensiva dels visitants. Aprofitant la situació Pau Berges i Alex Cantarell van marcar els dos primers gols, però automàticament després el Can Vidalet es va refer i va marcar quatre gols seguits de la mà d’Adrián Palmero, Youssef El Mir i Izan Milla (2). Malgrat la remuntada sobtada, el Prebenjamí va tornar a agafar les regnes de l’enfrontament i després d’intentar-ho en diverses ocasions, Aisher Font va sumar dues dianes al marcador, la darrera de penal. El proper dissabte els blaugranes jugaran com a visitants contra el Sector Montserratina.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut